To je to što me zanima!

Mažoretkinje i Krila Oluje: Za Vatrene spektakularan doček

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema Trgu bana Jelačića
Vidi originalni članak

Pripremit ćemo doček kakav nikad nije viđen, najavio je još prije utakmice polufinala Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba. 
Dakle, bez obzira na ishod finala, hrvatski će reprezentativci prenoćiti u Moskvi i u ponedjeljak, vjerojatno letom oko podneva, krenuti za Zagreb. Nakon utakmice, ceremonije dodjela medalja i pehara te - nadamo se - ludog slavlja! Dakle, doček bi u Zagrebu bio u ponedjeljak, u ranijim poslijepodnevnim satima. Bit će to bez ikakve sumnje doček za pamćenje.     

Na zagrebačkom glavnom trgu očekuje se više desetaka tisuća ljudi, a igrače će na aerodromu dočekati mažoretkinje i brojni navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema centralnom hrvatskom trgu, javlja Jutarnji.

Pretpostavlja se da će autobus s Vatrenima ići Ulicom Savezne Republike Njemačke, Avenijom Dubrovnik, Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice do Vukovarske, te Savskom i Ilicom do Trga.

Njihov dolazak na Jelačićev trg očekuje se oko 14.30 sati, a vrlo brzo nakon toga Trg bi trebala preletjeti Krila Oluje, akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, no za to još blagoslov mora dati Ministarstvo obrane.

Nastupati bi trebali samo Zaprešić Boysi, a na Trgu će se ispaliti i crveno-bijeli konfeti te će pustiti tisuće balona.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 66

  • arow 13.07.2018.

    A Thompson?

  • Usora1 13.07.2018.

    “Ne znam čujete li me momci, ali vam moram reci nešto. Moja domovina zadnjih dana ne izgleda isto. Njeni ljudi, vaši ljudi sinoć nisu isto disali. Ne znam čujete li me, ali da nas vidite samo. Umorna su lica oživjela. Oči koje prečesto kroz brige gledaju, sada kape zbog vas. Od ponosa. Svi se grle, smiju, plaču. Poznavali se ili ne, svejedno je. Moja je domovina dobila boju. Onu koju dugo na njoj vidjela nisam. Ulice su obojali vaši dresovi, a naše je suze razlile. Vaš je znoj ponio u sebi snagu mora Jadranskoga. Vaša je borba dobila ljepotu polja beskrajnih sto se zlate. Zato vam želim reci nešto. Igrajte za nju. Domovinu moju koja zadnjih dana ne izgleda isto." preuzeto sa: Ivana Klarić – dopusti da ti ispričam

  • Dennyy 13.07.2018.

    Kod nas u firmi zbog ovoga proglašen neradni dan u ponedjeljak :D svaka čast direktoru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare