To je to što me zanima!

Mazzarri: Kovačić za derbi nije spreman, neće igrati od prve

Ovisno kako će utakmica teći mogao bi ući u igru, ali nije spreman preuzeti tu ulogu od početka u utakmici poput ove, kaže trener Intera Mazzarri uoči derbija s Milanom
Vidi originalni članak

U nedjelju od 20.45 sati sve oči bit će uprte na San Siro na kojem će se igrati veliki talijanski i gradski derbi između Intera i Milana.

Iako se očekivalo da će krenuti od početka 'Derbyja della Madonnina', veznjak 'nerazzurra' Mateo Kovačić bit će na klupi unatoč tome što Ricky Alvarez neće zaigrati zbog kartona.

- Alvarez je napadački orijentiran igrač te sam ga koristio u vezi jer je dobro igrao prema naprijed i nazad. Kovačić je impresionirao, ali mora sazrijeti u obrambenom smislu zato ga ne vidim veznom redu od samog početka - rekao je trener Intera Walter Mazzarri za talijanske medije i dodao:

- Ovisno kako će utakmica teći mogao bi ući u igru, ali nije spreman preuzeti tu ulogu od početka u utakmici poput ove. Javier Zanetti ima karakteristike da igra u sredini, a Kovačić bi mogao preuzeti ulogu Guarina, koji bi mogao zaigrati na krilu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • batina44 21.12.2013.

    Nek si ti spreman klošaru talijanski

  • matteom 21.12.2013.

    vi svi stručnjaci trebate malo početi gledati utakmice, kova je ove sezone odigrao samo dvije dobre utakmice, protiv cagliaria i livorna, ostalo bez ikakvog učinka. Sva dodavanja su mu lijevo i desno, nema nimalo okomitosti u njegovoj igri u interu, ne može se uspoređivati uopće s onime što je pokazao protiv islanda. Treba mu očito puno više vremena od očekivanog za prilagodbu, ali vjerujem da će postati jedan od najvećih. FORZA INTER

  • 21.12.2013.

    Nisi ti očito za Inter spreman ako ne znaš prepoznati takav talent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare