To je to što me zanima!

'Mbappé ne poštuje Tuchela i ponaša se kao da je razmažen'

"Mislim da pokazuje nepoštovanje prema Tuchelu, suigračima, a osobito Cavaniju. On je tamo deset godina i nikada nije ništa rekao", kaže svjetski prvak Christophe Dugarry o Kylianu Mbappéu...
Vidi originalni članak

Slično epizodi Sarri-Ronaldo u kojoj je Portugalac bio vidno uzrujan napuštanjem travnjaka, PSG-ov Kylian Mbappé (21) odlučio je objasniti Thomasu Tuchelu što mu se ne sviđa pri izlasku iz igre. 

O cijeloj situaciji mišljenje ima i francuska nogometna legenda Christophe Dugarry (47). 

- Iskreno, šokiran sam - započeo je svoju reakciju za RMC svjetski prvak iz 1998. 

- Mbappé je dečko koji pokušava dokazati da je zreliji nego što je, da je zreliji od ostalih. Ne voli kada mu se njegove godine 'nabadaju na nos'. A onda napravi ovako nešto. Ponese se kao razmaženo i nezahvalno dijete. Razočaran sam - rekao je Dugarry o situaciji iz pobjede PSG-a nad Montpellierom. 

- Mislim da to pokazuje nepoštovanje prema Tuchelu, suigračima, a osobito Cavaniju. On je tamo deset godina i nikada nije ništa rekao - kaže svjetski prvak koji inače voli gledati Mbappéa kako igra, a voli i njegov trener Tuchel, samo što ga ne može pustiti da konstantno igra.

- Mbappé je inteligentan dečko. Teško ga je izvaditi iz igre jer to ne voli, kao ni drugi igrači. No, ja sam trener i moram odlučiti tko ide van, a tko ulazi u igru. Nemamo samo mi ovakve probleme - rekao je Thomas Tuchel nakon 'fajta' poslije kojega je Mbappé ljutito sjeo na klupu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • viklersky 05.02.2020.

    Takav je i Ronaldo, ko neka curica kad ga izvadis van iz igre..to jedino ne volim kod njega...to je totalna disrespekcija ostatka momčadi!

  • bakaslis 04.02.2020.

    Ovaj Mbape bi kod trenera ala Felix Magath naučija što je red, rad i disciplina... Još bi dobija po tamburi... Ili su na Instagramu ili su PMS--u... Neymar više nitko nece, nastavi li Mbape nece se dobro provesti dobro kad mu Ramos da dvije iza ušiju ako ode u Real

  • WieJaNein 04.02.2020.

    Mbappe je vec sve dogovorio sa Madridom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare