To je to što me zanima!

Mbappe otkrio: Gol Hrvatskoj mi je sigurno najdraži u životu

Ronaldo mi je najbolji igrač, iako me i on i Messi i moj suigrač Neymar inspiriraju. A Cristiano je i zabio najbolji gol koji sam ikad vidio, naglasio je sjajni Francuz
Vidi originalni članak

Prije nego što je francuska vlada tamošnjim sportašima zabranila bilo kakva natjecanja do rujna, Kylian Mbappe (21) snimao je jednu reklamu, te tom prilikom govorio o svojim uzorima i karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je kao idola izabrao Cristiana Ronalda ispred Lionela Messija i svog sadašnjeg suigrača Neymara.

Ronaldo je baš sjajnog mladog Francuza proglasio budućnošću nogometa, a kad je 2017. primao nagradu Golden Boy, Mbappe je naglasio:

- Imao sam više uzora, ali jako sam volio Cristiana. Sad imam priliku igrati s Neymarom, kojem sam se divio kao dječak. I Ronaldo i Messi i on igrači su kojima se i danas divim, ali Ronaldo je najbolji - rekao je Mbappe.

- Oni me inspiriraju, a kad si na vrhu, moraš uzimati inspiraju od najboljih.

I ne samo da mu je najbolji igrač, nego je Ronalda pohvalio i da je zabio najljepši gol koji je ikad vidio. Bile su to škarice Buffonu u četvrtfinalu Lige prvaka 2018.

- Igrao sam s Buffonom i pričao mi je o tom golu i kako se osjećao.

A onda je naveo svoj najdraži gol u životu:

- Hrvatskoj u finalu Svjetskog prvenstva. To mi je najvažniji gol. Jako je teško izabrati jedan jer sjećam se svih, ali uvijek gledam na važnost utakmice i zato je taj na prvom mjestu.

Mbappe je zabio u 65. minuti za 4-1, čime je ubio nade svih Hrvata, ali i većeg dijela svijeta, koji je navijao da "vatreni" osvoje pehar. U seniorskoj je karijeri za Monaco, PSG i Francusku zabio već 93 gola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • eugen123 29.04.2020.

    Svaki put kad gledam tu tekmu suza mi krene

  • Kapo 29.04.2020.

    Nestor Pitana!! 😣

  • zekica 29.04.2020.

    Prva dva gola su poklon sudaca, i tu je već većim dijelom utakmica bila riješena. Treći i četvrti gol su velikim dijelom poklon Subašića koji nije bio najbolje postavljen a uz to i nedovoljno oporavljen od ozljede. I primio je gol iz šuteva koje bi u nekoj boljoj formi, odnosno bez ozljede, obranio zatvorenih očiju. Taj četvrti gol Mbappea kao i drugi gol Mandžukića, su nebitni, odnosno samo za publiku. Isto kao i gol CR7 u finalu LP protiv AM, kada je u produžetku, u 119. minuti zabio iz penala za 4-1. Mislim da su mu u osmini finala golovi protiv Argentine u 64. minuti za 3-2 i u 68. minuti za 4-2 puno bitniji u životu. Odveo je reprezentaciju u četvrtfinale i omogućio im daljnji put prema finalu. Da su tada ispali (Aguero je u 93. minuti smanjio zaostatak na 4-3, pa zamislite da je u tom trenutku bilo onih 2-2 na semaforu), otišli bi kući i ništa od medalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare