To je to što me zanima!

Mbappe pohvalio Luku, Modrić mu odgovorio: I tebi, zvijezdo!

Kylian Mbappé (19) presudio je Hrvatskoj na Maksimiru golom za 2-1, a nakon utakmice se 'poklonio' kapetanu naše reprezentacije Luki Modriću (34) s kojim je porazgovarao nakon susreta
Vidi originalni članak

Totalni respekt Luki Modriću, bila je poruka najboljeg svjetskog mladog nogometaša Kyliana Mbappea 'vatrenoj desetki' nakon što je Francuska na Maksimiru pobijedila Hrvatsku (2-1) u Ligi nacija. Nakon finala SP-a i prve utakmice u Ligi nacija između spomenutih nacionalnih selekcija koje su u oba navrata završile sa 4-2 za 'tricolore', Francuska je još jednom bila bolja od Hrvatske. 

DOSTA JE VIŠE Pa-pa, maestro! Luka je zadnji put igrao u Maksimiru, a neće opet tako brzo ni 'vatreni'...

Kylian je 'vatrenima' zabio u Moskvi i Zagrebu , a nakon utakmice na Maksimiru prišao je Luki Modriću te su porazgovarali uz zagrljaj za kraj. Francuski napadač velika je želja Real Madrida u čijim je redovima naš Luka pa su neki strani mediji iskoristili priliku da istaknu kako je vjerojatno bilo i riječi o mogućem novom pojačanju 'kraljeva'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, sigurno je kako je mladi napadač odao počast kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije na društvenim mrežama, kao što je to prije nekoliko dana napravio s Cristianom Ronaldom (35), kapetanom portugalske izabrane vrste.

Luka mu je odmah odgovorio te podijelio Kylianovu objavu.

- I tebi, zvijezdo - napisao je Modrić.

"NISTE NA NIVOU" Francuzi se naslađuju: Hrvati, pa naši su plavi uvijek glavni

Podsjetimo, još su tri kola do kraja grupne faze natjecanja u Ligi nacija, a Hrvatska sljedeći susret igra u Švedskoj gdje će pokušati potvrditi ostanak u elitnom rangu Lige nacija. Utakmica je na rasporedu 14. studenoga.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dustov 17.10.2020.

    Zove se kilijan,ubojica mbappe,potpisao navodno predugovor sa realom,steta sto lula mozda nece igrati dogodine u realu,da ga malo hrani loptama,a sto cemo kad je prevelika razlika u godinama,ovaj 21 a ovaj zagazia debelo u 36-tu.

  • VekiD2D 15.10.2020.

    Mbappe nema 19 nego 21 godinu

  • Trump Jong Un 15.10.2020.

    Pa šta nam drugi moraju ukazivat o kakvom se igraču radi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare