To je to što me zanima!

McClaren: Ako se Hrvati i Srbi zarate, idemo na Euro

Kako prenosi Inside Sports, bivši izbornik Engleske Steve McClaren poželio je da Hrvatska i Srbija zarate kako bi Engleska otišla na Euro
Vidi originalni članak

Bivši izbornik Engleske Steve McClaren izjavio je za časopis Inside Sport kako Engleska još ima šanse nastupiti na Euru i to zbog toga što očekuje rat između Hrvatske i Srbije.
Najgori izbornik u povijesti engleskog nogometa rekao je kako je bio iznenađen što je u kvalifikacijskim utakmicama na prostoru Balkana vidio mnogo vojske te je, po samo njemu poznatoj logici, izvukao zaključak da bi Hrvatska i Srbija mogle ponovno zaratiti. Da je njegovo poznavanje geopolitike ekvivalentno njegovoj izborničkoj vještini potvrdio je i rečenicom:
- Vidite i situaciju s onim Kosovom. To je vrlo nestabilno područje, a Hrvati i Srbi moraju pričati o mnogo toga. Kad oni pričaju, lako dođe do rata i to je šansa za Englesku da ode na Euro.
Vjerujemo da se tim izjavama McClaren želio samo našaliti, no i u tom slučaju potpuno je podbacio. A to je nešto što se od njega i očekuje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ponosna_Hrvatica 15.04.2008.

    A gdje je Engleska? Krtica...

  • petruss 15.04.2008.

    Glupan! Čovjek bi rekao da je školovan a on atrakcija glupana!!

  • sky7 15.04.2008.

    @SMUC...vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Više klikova na članak, više novaca vlasnicima časopisa. imaš link gore pa se sam uvjeri. čovjek govori o tome kako mu je bilo poslije ispadanja, o F.Capellu kao engl.izborniku, spominje slabu igru protiv Andore i kako ima namjeru vratiti se u nogomet do ljeta. O CRO i SR niti jedne riječi. evo još jednom: http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/tv_and_radio/inside_sport/

Komentiraj...
Vidi sve komentare