To je to što me zanima!

McEnroe: Kladio bih se da će Rafa Nadal osvojiti US Open

U muškoj konkurenciji opredjeljujem se za Rafaela Nadala. Mogao bih se kladiti na njega. Koliko znam, ove sezone još nije izgubio meč na tvrdoj podlozi, kaže John
Vidi originalni članak

Uoči početka završnog Grand Slam turnira sezone US Opena, legenda svjetskog tenisa John McEnroe izjasnio se tko su mu favoriti.

– U muškoj konkurenciji opredjeljujem se za Rafaela Nadala. Mogao bih se kladiti na njega. Koliko znam, ove sezone još nije izgubio meč na tvrdoj podlozi. Bit će ga jako teško dobiti u New Yorku – rekao je McEnroe i osvrnuo se na žensku konkurenciju.

– Tu sam još sigurniji: pobijedit će Serena Williams.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_44170 23.08.2013.

    roger ce nazalost ispast od nadala u 1/4 finalu, i onda u finalu ceka marija ili đoku,po meni đoku i trebo bi bit jos jedan spektakl i nekih 5 setova.ajmo

  • rijeka36 23.08.2013.

    Tko zna, ako Djole bude u formi onda ce mu ostali bit samo sparring-partneri ( partneri za trening ) tako je pisalo u beogradskom tisku ! !

  • Zvecko_1 22.08.2013.

    Nadal jeste favorit ali ipak na US openu ce biti svi maximalno spremni i Nadal sigurno ide u finale e jedino je pitanje da li ce igrati sa Novakom ili Murray-om ili cak Del Potrom. Novak je konacno raskinuo saradnju sa Vemicem i vrato Vajdu jel je i sam uvideo koliko je lose igrao i da nije bio na ocekivanom nivou. Murray cele sezone igra najbolje samo na GS sem RG gde je bio povredjen i siguran sam da ce stici do polu finala. Ovaj GS treba da bude najbolji do sad jel su svi zadravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare