To je to što me zanima!

Međimurci uz 'vatrene': Čak 5 tisuća ljudi na prvom treningu

Nakon okupljanja u Zagrebu hrvatski nogometaši preselili su na krajnji sjever zemlje, u Sveti Martin na Muri. Međimurci su u velikom broju došli pogledati prvi trening "vatrenih"
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija preselila se u Sveti Martin na Muri, gdje nastavlja s pripremama za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj, do čijeg je početka ostalo svega 19 dana.

Čačićevi "vatreni" odradili su prvi, otvoreni trening na stadionu NK Poleta, a sunčano vrijeme privuklo je brojne Međimurce da pogledaju naše zvijezde u akciji. Procjenjuje se da ih se natiskalo oko pet tisuća.

Rog: Šteta što je sezona završila, baš me krenulo

- Dinamo je bio velik korak naprijed u mojoj karijeri, igra Ligu prvaka ili Europsku ligu svake godine. Osvojili smo dvostruku krunu i mislim da možemo opet do Lige prvaka. Unatoč kvalitetnoj konkurenciji u veznom redu, imao sam dobru minutažu. Šteta da je sezona završila taman kad me krenulo, ali vjerujem da ću se u takvoj formi vratiti i na klupske pripreme - rekao je Varaždinac Marko Rog, prenosi službena stranica HNS-a.

Hrvatska će u Svetom Martinu ostati do utakmice protiv Moldavije, prve u Koprivnici u povijesti reprezentacije, sljedećeg petka, 27. svibnja, nakon čega seli u Rovinj na završni dio priprema.

- Sigurno će u Koprivnici biti pun stadion i lijep ugođaj. Bio bih sretan kada bih zaigrao protiv Moldavije ili San Marina, ali ne zamaram se time. Strpljiv sam i važno je da se dobro pripremimo za Europsko prvenstvo i ostvarimo dobar rezultat - dodao je Rog i zaključio kako igrači jedva čekaju da im se priključe preostali igrači koji još imaju obveze u svojim klubovima ili su na zasluženom odmoru.

Čop: Ne zamaram se time tko će otpasti

- Vjerujem da bi nas ovakav ugođaj dočekao u svim dijelovima Hrvatske, ovo nije vrijeme za podjele. Veselim se svakom treningu. Izbornik će nam najbolje pripremiti plan rada, a glavno je da smo opet svi zajedno - rekao je napadač Duje Čop, koji se nada mjestu na konačnom popisu od 23 imena kojega izbornik mora prijaviti do 31. svibnja:

- Ne znam tko će otpasti, ne zamaram se time. Ja samo želim nastaviti ono što sam radio ove sezone, a Hrvatska je odlično pokrivena na svim pozicijama i to nas sve čini još boljima. Želimo se dokazati i zauzeti svoje pozicije. Naravno da se nadam minutaži, te da ću biti dio momčadi, ali to je izbornikova odluka. Svaki nam je trening prilika da se nametnemo - kaže.

Tri dana nakon utakmice protiv San Marina na riječkoj Rujevici 4. lipnja "kockasti" putuju u Francusku. Prva utakmica protiv Turske na rasporedu je 12. lipnja od 15 sati.

- Sve su momčadi na Euru kvalitetne, a naša je skupina među jačima. No Hrvatska se nikoga ne treba bojati. Budemo li pravi, a nema razloga da ne budemo, mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Imamo kvalitetu i idemo utakmicu po utakmicu - zaključio je Duje Čop.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Exterminator 23.05.2016.

    Najnovije studije kažu da prosječan sex traje 4 -5 minuta, , za ne povjerovati :-(

  • raulgonzalez 23.05.2016.

    robert jarni,nikola pokrivac, nikola safaric,drazen ladic sve su to nasi medimurci

  • mrkrunimir 10 23.05.2016.

    "Vatreni" odradili prvi trening na pripremama u Sv. Martinu na Muri - https://www.facebook.com/video.php?v=1035423956538965

Komentiraj...
Vidi sve komentare