To je to što me zanima!

Meč stoljeća: Foreman za Pac Mana, Lenox Lewis za Moneya

Money Mayweather u noći sa subote na nedjelju će braniti naslove protiv Pac Mana Pacquiaa. Ishod meča prognozirali su legendarni boksači Foreman, Lewis, Hopkins
Vidi originalni članak

Još nas samo nekoliko dana dijeli do, kako su ga nazvali, meča stoljeća . Naravno, riječ je o borbi za četiri svjetske titule između Floyda 'Moneya' Mayweathera i Mannyja 'Pac Mana' Pacquiaa .

A prije samog meča svoje prognoze dale su neke boksačke veličine. I njihova su predviđanja podijeljena. Tako Lennox Lewis i Bernard Hopkins predviđaju obranu naslova Moneya, slično kao i Shane Mosley , dok će De La Hoya navijati za Filipinca, no ipak vjeruje da će slaviti Mayweather.

Jedan od malobrojnih koji vjeruju da će pobijediti Pac Man je legendarni George Foreman .

Meč je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju, a hrvatski ljubitelji boksa mogu ga pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 3:30 . Za one koji ne mogu izdržati budni u tako sitne sate, Nova je pripremila snimku u nedjelju u 21:00.

Američka superzvijezda i najbogatiji sportaš svijeta po Forbesovoj listi Floyd Mayweather i filipinski nacionalni simbol Manny Pacquiao bore se za četiri svjetske titule - objedinjenu WBA titulu, te po WBC, WBO i The Ring.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • joca jakarta 29.04.2015.

    jedva čekam

  • bela-strela 29.04.2015.

    Meč stoljeća im nije skup za prijenos ali je zato Filipovićev meč bio preskup..

  • ivek7 29.04.2015.

    lagano budenje u 3:20 :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare