To je to što me zanima!

Medalju dao lijepoj Georgini, a onda zagrlio velikog Sir Alexa

Georgina Rodriguez po mnogima je djevojka zbog koje Ronaldo izgleda puno smirenije na terenu, a naslov je proslavio u društvu majke, brata i sina te se uz širok osmijeh izgrlio s legendarnim Sir Alexom Fergusonom
Vidi originalni članak

Bila je ovo sezona u kojoj su u Cristiana Ronalda sumnjali više no ikad. Postavljala su se pitanja je li njegovo vrijeme prošlo, hoće li ga ozljede usporiti, može li sam sebi skratiti karijeru željom da je non-stop na terenu, nije li možda i pretreniran... No Portugalac je sve radio planski, ove sezone odmarao se više no ikad, trenirao drugačije no prije i u kraj sezone ušao je onaj stari Cristiano Ronaldo kakvog smo gledali svih ovih godina do sada.

Ako je itko sumnjao da je u najboljoj formi baš kada treba, u onim utakmicama u kojima se dijele trofeji, onda je sinoć dobio pravi odgovor. Cristiano je zabio dva gola Juventusu i vodio Real do La Duodecime. Svih ovih godina veliku ulogu u Ronaldovim uspjesima igra njegova obitelj. Majka, brat, sestra, sin, a sada je u njegovu životu još jedna itekako važna osoba.

Georgina Rodriguez po mnogima je djevojka koja je pomogla Ronaldu da se smiri, ispunila prazninu nastalu prekidom s Irinom Shayk i Portugalac sada izvan, ali i na terenu izgleda drugačije, odgovornije, ukratko - bolje. Zna to i sam Ronaldo pa je prva stvar koju je napravio nakon dodjela medalja istu proslijedio lijepoj Georgini svjestan da veliku ulogu u ovom uspjehu igra upravo ona - djevojka koju njegov sin obožava, a obitelj neizmjerno cijeni.

Na terenu je slavio sa svojom ljepoticom, sinčićem, majkom i bratom, a onda se uputio prema svlačionicama gdje je čekao njegov nogometni otac - Sir Alex Ferguson

Zagrlio je legendarnog Škota, jako mu se razveselio, popričao s njim i jasno pokazao da nikada neće zaboraviti što mu je dao priliku života i uveo ga u svijet vrhunskog nogometa. Tako to rade istinski šampioni.

- On je sjajan čovjek, puno me toga naučio. On mi je nogometni otac - ponovi je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • MExplorer 04.06.2017.

    Mogu se Messijevi fanboyevi ljutit koliko hoce, ali Ronaldo je jucer dokaza da je bolji igrac od Messija i tu rasprava prestaje. Igrac za velike utakmice, pravi voda na terenu, osvojio sve sto se moze vise puta sa 2 kluba u 2 najjace lige svijeta. Messi je sjajan, ali nema tu karizmu pravog lidera na terenu. To je dokazao mnogo puta sa Argentinom. Ubrzo 5-5 u zlatnim loptama, a moguce , kako Real djeluje da iduce godine Ronaldo i pretekne Messija i u tom segmentu.

  • lovemadrid 04.06.2017.

    Najbolji igrac u najboljem klubu !!! #12 u inat svima

  • superman86 04.06.2017.

    Mali mu je dobia lakat u oko

Komentiraj...
Vidi sve komentare