To je to što me zanima!

Mediaset: Halilović ide na ljeto, Bayern će ga uzeti besplatno?!

Talijanski Sport Mediaset piše kako je Halilović (17) odlučio da karijeru želi nastaviti u Bayernu i kako mu na ljeto istječe ugovor pa će besplatno otići iz Dinama
Vidi originalni članak

Svaki dan u medijima se piše o interesu nekog novog kluba za Alena Halilovića. Ako je za vjerovati talijanskom Sport Mediasetu, onda će Dinamov talent završiti u Bayernu

Kažu kako je Halilović odbio Tottenham, koji je klubu ponudio 20 milijuna eura. Ako je to istina, onda Zdravko Mamić ima jaku glavobolju jer ga se ništa neće pitati. Alenu na ljeto istječe ugovor i ne potpiše li novi, već u zimskom prijelaznom roku može dogovoriti uvjete pa pola godine kasnije besplatno otići s Maksimira.

Upravo je na tom tragu Mediaset, tvrde da je Halilović (17) odlučan u nakani da ode te da je odbio engleske i talijanske divove, kako bi karijeru nastavio u Münchenu.

S obzirom na to što prikazuje na travnjaku ove sezone za 'modre', ali i mladu reprezentaciju, može biti sretan što ima mogućnost velikog izbora.

Ova vijest dobila još jednu veću dimenziju nakon što su se o Halilovićevu dolasku u Bayern raspisali i drugi europski mediji poput Sky Sports, 101 Great Goals i Transfermarkt.

Tottenham spreman ponuditi i 20 milijuna eura za Halilovića?

Idi na 24sata

Komentari 108

  • NEOPISIVO 23.10.2013.

    Evo neka gori svijeća dok novci ne legnu na račun.

  • petar ll 23.10.2013.

    moze mozda u bajer trecu ekipu ,za bolje nesto nije sigurno bajern ima na pretek takvi igraca.

  • dnero666 23.10.2013.

    Pa zna se zasto ide u Bayern...kako bi ucio I igrao sa svojim idolom Robbenom xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare