To je to što me zanima!

Mediji o 'azzurrima': Vi ste sramota, nikad tako grozni

Talijanski mediji s bijesom su dočekali ispadanje svoje reprezentacije sa SP-a. Zajednički nazivnik svih medija u Italiji za 'azzure' je riječ 'sramota'
Vidi originalni članak

Talijanska nogometna reprezentacija spada uz Francusku među najveća razočaranja Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Porazom od Slovačke 3-2 u 3. kolu skupine F, Talijani, branitelji naslova sa SP-a u Njemačkoj prije četiri godine, propustili su izboriti drugi krug natjecanja. Na nož su ih, očekivano, nakon takvog debakla dočekali apsolutno svi njihovi mediji. Zajednički nazivnik koji se provlači kroz veliku većinu medija riječ je sramota.
"Kući sa sramom", naslovnica je Gazzette dello Sport, popraćena slikom kapetana Fabija Cannavara u nemoćnom pognutom stavu u pozi u kojoj se čini kao da će povraćati.
I Corriere dello Sport iskoristio je sliku Fabija Cannavara na naslovnici uz tekst: "Italija, kakva sramota! Ispali ste kao posljednji u grupi".
Torinski dnevnik Tuttosport bio je još konkretniji i za debakl je optužio talijanskog izbornika: "Lippi, ovo je isključivo tvoja krivica!"
La Repubblica navodi da je ovo najgori talijanski nastup na Svjetskim prvenstvima ikad uz jednostavan naslov: "Nikad tako loši."

Idi na 24sata

Komentari 14

  • brzi222 25.06.2010.

    nekuzim kako su razocarali,pa oni vise nisu kosto su nekad bili i francuzi isto

  • chelsea_fan 25.06.2010.

    \" zagorkabp \" .-- gledam tvoj kom. i ne vjerujem .. kaj misliš da če tvoj kom. netko shvatit ozbiljno i baš si odabrala mjesto da govoriš protiv nogometa -.-

  • dandolocsm 25.06.2010.

    \"tutto sport\" optuzuje lippija a ne igrace, pa normalno za tko nezna to su pretezito juventusone novine, nebi oni osudili malo juventusove igrace, moraju oni lippija, hahhha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare