To je to što me zanima!

Mediji o Greenu: "Budalina ruka", "On mora nestati"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Green dao je povoda otočkim medijima da ga 'razapnu'. Golmanu West Hama ispala je lopta nakon mlakog udarca Dempseya za konačnih 1-1
Vidi originalni članak

Pogreška engleskog golmana Roberta Greena u utakmici protiv SAD-a pokrenula je lavinu napisa u otočkim medijima. Englezi nisu imali milosti prema Greenu, kojeg je Capello postavio na gol, iako se očekivao David James. Golman West Hama slabašan udarac Dempseyja u 40. minuti propustio je u svoj gol. Lopta mu je ispala iz ruke. Bio je to gol za 1-1. Engleska je povela preko Gerrarda. Englezi su na natjecanje došli kao favoriti, a već na prvom ispitu pokazali su slabosti. Green je samo jedan u nizu engleskih golmana koji pate od 'dječjih bolesti'. Sjetimo se samo Davida Seamana, Scotta Carsona, Paula Robinsona... News of the World i Sunday Mirror uz veliku Greenovu sliku donose i naslov "Hand of Clod". Igra riječima kojom se aludira na Maradonin slavni gol rukom koji je on nazvao "Hand of God". U ovom slučaju, riječ "God" pretvorila se u "Clod" (budala).
"Izbornik će morati razmisliti o novom golmanu", piše News of the World, a Sunday Mirror dodaje: "Green je primio jedan od slavnih kiks-golova, a prokletstvo engleskih golmana je ponovno udarilo. Green je nekako uspio propustiti najmekši od mekih udaraca u svoj gol." Sunday Express je još grublji s naslovom: "Green mora nestati - odmah!". Independent dodaje kako se radi o još jednoj frustrirajućoj utakmici na otvaranju velikog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vlaka 13.06.2010.

    Odu meni pare na kaldionici.

  • 10c 13.06.2010.

    A ne pišu kako ih je spasio u drugom poluvremenu kada je obranio udarac Altidoru,a što je primio gol nema opravdanja iako ja mislim da je bilo do one usrane lopte.

  • pajzano 13.06.2010.

    Ovi Englezi se stalno vade na neka prokletstva!!! WTF!!! Te kapetani, pa golmani, pa teren, pa izbornici.... Neka priznaju da nemaju pojma!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare