To je to što me zanima!

Dva Srbina i Hrvat pokrali Dilettu! Uhodili su je preko Instagrama, uzeli joj 150.000 €

Talijanska policija uhitila je zloglasnu skupinu kriminalaca koja je prošlog ljeta opljačkala sportsku voditeljicu Dilettu Leottu, a među njima su dva Srbina, Hrvat i Rumunjka
Vidi originalni članak

U lipnju prošle godine, talijanskoj sportskoj novinarki Diletti Leotti (29) lopovi su provalili u stan i oštetili je za više od milijun kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Diletta Leotta kao sirena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima Corriere dello Sport, policija u Milanu uhitila je zloglasnu skupinu kriminalaca odgovornih za krađu, a među njima su dva Srbina, Hrvat, Rumunjka i jedan član nepoznate nacionalnosti. 

Dva člana organizirane kriminalne skupine poznata su policiji otprije, a povezuje ih se s pucnjavom u centru Milana u veljači od prošle godine. 

ZAŠTITNO LICE 'CALCIA' Maknula se sa zelenog terena: Diletta Leotta ima drugi posao

Za vrijeme pljačke, Diletta je u večerala u restoranu, a otuđili su joj osam satova, uključujući i Rolex, te nakit, dizajnerske torbe i novac u vrijednosti oko 150.000 eura. 

Prema rekonstrukciji događaja, policija je utvrdila da su dva člana čuvala stražu ispred zgrade dok su ostalih troje preko balkona uspjeli ući u stan. Banda je pobjegla, ali su ih identificirali pomoću nadzornih kamera. 

Sportska novinarka inače živi u elitnom milanskog kvartu Corso Como, i to na devetom katu u zgradi. Skupina 'akrobata', kako su ih nazvali zbog spretnosti u penjanju po zgradama, tjednima su nadzirali bogate i slavne putem Instagrama. 

Prema objavljenim fotografijama, utvrdili bi o kakvim se prozorima radi i gdje se vlasnik stana u određenom trenutku nalazi. 

Osim Dilette, pokradena su i druga poznata lica, kao što je igrač Intera Achraf Hakimi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Pulmolog Srića 06.04.2021.

    od kud voditeljici 150 000 eura

  • vabec 06.04.2021.

    Psssssst.Rasizam.

  • Exterminator 06.04.2021.

    Jel su joj pokrali donji veš i grudnjake kad su već bili tamo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare