To je to što me zanima!

Medveščak do boda u Rusiji: Traktor je slavio nakon penala

Niti deveti put zaredom hokejaši Medveščaka nisu uspjeli pobijediti u KHL-u unutar 60 minuta. Kod Traktora u Čeljabinsku izborili su bod pa potom izgubili na penale
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Traktora u Čeljabinsku u KHL-u rezultatom 2-1 nakon izvođenja penala te su tako osvojili bod.

"Medvjedi" su gubili od osme minute golom Derona Quinta na asistenciju Daniila Gubarjeva, a izjednačili su samo četiri minute prije kraja, kad je pogodio Tuukka Mantyla nakon dodavanja Simona Gysbersa.

Zagrebački klub nije pobijedio u osnovnom dijelu utakmice već devet utakmica, čime je gotovo iskompromitirao borbu za doigravanje na Zapadu. Na 10. je mjestu sa 61 bodom, dva manje od Dinama iz Minska koji drži je osmi, ali ima i dvije utakmice manje.

Novi ispit na mini-turneji po Rusiji Medveščak ima u srijedu kod Neftehimika u Nižnjekamsku, nakon čega slijedi novogodišnja stanka do 4. siječnja i utakmice protiv Jokerita u Domu sportova.

KHL:

  • Traktor Čeljabinsk - Medveščak 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 0-0*, 1-0**)
Idi na 24sata

Komentari 3

  • piramida 29.12.2015.

    treba nam rivalstvo , trebanam EBEL, ovako je sve uspavanka i monotomija ok! KHL je liga dobra i jaka ali ne za MEDVESCAK.

  • CelaviOsvetnik 28.12.2015.

    medvescak je veca prevara od ledenog caja.

  • strmi007 28.12.2015.

    Zig.Zag

Komentiraj...
Vidi sve komentare