To je to što me zanima!

Medveščak dobio trenera i još jedno veliko pojačanje

Hokejaši Medveščaka nastavili su s ojačavanjem momčadi uoči starta austrijske lige. Na klupi će biti Enio Sacilotto, a na ledu T.J. Guidarelli
Vidi originalni članak

Trener koji je vodio čitav niz klubova u Kanadi i Europi, 50-godišnji Kanađanin Enio Sacilotto preuzet će Medveščak od 1. kolovoza. S klupe će voditi zagrebačke hokejaše u idućoj sezoni, premijernoj Medveščakovoj u jakoj austrijskoj ligi. Nakon niza pojačanja iz Slovenije, Švicarske, Kanade i SAD-u u klubu su tako riješili i pitanje trenera. U radu će mu pomagati direktor hokejskih operacija, Amerikanac Douglas Bradley. Ovaj dvojac na čelu struke trebao bi biti garancija da će Medveščak biti ozbiljno vođen.
A uz sva dosadašnja igračka pojačanja Medveščak je dobio još jedno. Amerikanac T.J. Guidarelli, koji igra na pozicijama napadača, centra ili krila, igrat će iduće sezone u dresu zagrebačkog kluba, u kojem će naći i jedno poznato lice. S Amerikancem Aaronom Foxom igrao je u Njemačkoj i njih su dvojica u kombinaciji djelovali sjajno. Nema razloga da jednako ne bude i u Zagrebu, pred vjerojatno dobro ispunjenom Ledenom dvoranom Doma sportova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Captain Obvious 14.07.2009.

    a pazi pozicioniranje golmana na golu heheheh

  • aletheia 14.07.2009.

    jedva cekam pocetak

Komentiraj...
Vidi sve komentare