To je to što me zanima!

Nekad najbolji tandem AHL-a zajedno u dresu Medveščaka

Nova imena u redovima Medveščaka su Jason Krog i Darren Haydar, a čine odličan i uigrani tandem koji je više puta tijekom svoje hokejske karijere igrao zajedno
Vidi originalni članak

Vrhunac efikasnosti Haydara i Kroga bilo je osvajanje AHL-a s Chicago Wolvesima 2008. godine, kad su igrajući zajedno skupili nevjerojatnih 235 bodova tijekom regularnog dijela sezone i doigravanja.

To potvrđuje i izjava Aarona Foxasportskog direktora Medveščaka, koji tvrdi da su Krog i Haydar bili “jedan od najboljih tandema koji su ikada igrali zajedno u AHL-u“.

- Jason je iznimno kvalitetan centar koji je postizao puno golova u AHL-u. Stariji je igrač, ali u odličnoj formi i snažnog karaktera dok je Darren talentiran, kvalitetan napadač koji će, ako mu suparnik da mrvicu prostora i vremena, iskoristiti to protiv njega - opisao je Fox pojačanja Medveščaka za sljedeću sezonu u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

Haydar je rođen prije 35 godina u Kanadi, a 2007. godine osvojio je nagrade za najboljeg asistenta, najboljeg igrača po bodovima, najboljeg strijelca doigravanja i najkorisnijeg igrača AHL-a. 

Godinu dana poslije sličnu je kolekciju prikupio i Krog. Danas 39-godišnjak 2008. je bio najbolji strijelac, asistent i najkorisniji igrač AHL-a. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Crni Zoki 09.06.2014.

    Bas sam se sjetio lika koji je rekao kako ce nakon par odlazaka Medeki otici u k..... Kao sto rekao,ovi medeki ce biti jos jaci nego prosle sezone.

  • Samy mafia 09.06.2014.

    ajmo medvjedovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare