To je to što me zanima!

"Medveščak je još 'u igri' za KHL, krivo su me razumjeli"

'Nisam rekao da se Medveščaku zatvaraju vrata. Oni su još uvijek u igri, puno ulažu u cijeli projekt. Ako zagrebački klub uđe, igrat će se u četiri divizije s po 7 momčadi'
Vidi originalni članak

Medveščak je kandidat za proširenje KHL-a, ali tek od iduće sezone, prije par dana navodno je rekao predsjednik druge najjače hokejaške lige svijeta Aleksandar Medvjedev.

'Izgubljeni u prijevodu' naziv je filma koji najbolje objašnjava ovu situaciju. Medvjedev je jučer ruskim medijima rekao kako su ga loše razumjeli.

- Krivo su me interpretirali, nisam rekao da se Medveščaku zatvaraju vrata ulaskom Vladivostoka. Oni su još uvijek u igri, mnogo ulažu u cijeli projekt. Ako zagrebački klub bude 28. u ligi, onda će se igrati u četiri divizije s po sedam momčadi, u dvije konferencije - rekao je Medvjedev.

'Medvjedima' je jako bitno da uđu u KHL jer bi bi bili financijski mirni barem iduće tri sezone. Također, dvorane bi opet bile krcate s obzirom na to da je lagano počeo padati interes navijača. 

Čini se kako bi se situacija mogla dobro rasplesti jer je u Zagreb ovih dana došla najavljena delegacija, koja je zadovoljna infrastrukturom., odnosno Arenom. Ne i Domom sportova koji treba modernizaciju, kako su napisali u izvještaju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • drmm 26.04.2013.

    A kako da uđu u KH,pa neki dan je Gojanović izjavio,da tek dva igrača maju ugovor... koliko znam...imaju i velikih dugova prema igračima...koji su proteklih sezona igrali za Medvjede...mislim da je EBEL bio dovoljan...jer,da ovo s KHLom,ne ispadne...poput Dinamovih nastupa u Ligi prvaka...uđeš u taj projekat,a onda si tamo samo sudionik...!!!

  • LeoLuški 25.04.2013.

    nazalost mislim pusti snovi ali nadam se sezonska mi je v žepu

  • kristofor_kolumbo 25.04.2013.

    Dajte ljudima Arenu da barem i zarade nesto. Ovako u Dom Sportova mogu ulozit i nece nista profitirat. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare