To je to što me zanima!

Medveščak još jednom primio 'petardu' od SKA u Ledenoj...

Hokejaši Medveščaka upisali su drugi poraz od momčadi SKA u razmaku od tri dana u KHL-u. Ovaj put je najbolja momčad lige upisala shut-out protiv 'medvjeda'...
Vidi originalni članak

Momčad SKA u pauzi između dvije utakmice protiv Medveščaka u Ledenoj stigla je skoknuti do Pule, prošetati gradom, obići znamenitosti, ponovo se vratiti u Zagreb te još jednom zabiti pet golova "medvjedima" u Ledenoj dvorani Doma sportova. Ovaj put bez primljenog gola (5-0).

Artemij Panarin bio je nerješiva zagonetka za obranu domaćina u prvoj trećini. Zabio je Rus dvaput, u četvrtoj i devetoj minuti.

U drugoj je trećini nemoćni Mark Dekanich još dvaput morao po pak u mrežu nakon udaraca Thoresena i Kuteikina, ali domaći su gledatelji zato mogli živnuti u duelu Mikea Glumca i Ilje Kovalčuka, hokejaša vrijednog 15 milijuna eura. Krenuo je Glumac u obračun šakama s njegovim suigračem, ali Kovaljčuk je odlučio zaštititi ga.

Kakav je bio osjećaj potući se s čovjekom od 15 milijuna eura, upitali smo Glumca nakon utakmice.

- Ne gledam to tako. Svaka čast Kovaljčuku jer je, iako je velika zvijezda, odlučio zaštititi svog suigrača - rekao je.

Točku na "i" još jedne slabe predstave "medvjeda" stavio je Vadim Šipačev novim golom u Ledenoj sedam minuta prije kraja. Ovo je zagrebačkom klubu deveti poraz u 12 ovosezonskih utakmica u KHL-u.

- SKA je pokazala zašto je najbolja momčad i zašto ima 12 pobjeda. Brzi su i snažni, ne smijete im dati nimalo prostora jer će ti odmah zabiti gol - kazao je nakon utakmice trener Medveščaka Chuck Weber.

Iduća utakmica Medveščaka već je u petak, kada u Dom sportova stiže osmoplasirana momčad Zapada, Dinamo iz Rige. "Medvjedi" su ostali na 12. mjestu.

KHL

  • Medveščak - SKA Sankt Peterburg 0-5 (0-2, 0-2, 0-1)
Idi na 24sata

Komentari 25

  • gospon fulir 09.10.2014.

    Treba nam tri - četiri iskusna Amera i stvari buju sjele na svoje mjesto. Zig - zag.

  • tuti fruti 11 02.10.2014.

    Medevjedi su loši zato gledam djokere.

  • Belina_1 02.10.2014.

    medvjedi kao rekorderi iz maksimira

Komentiraj...
Vidi sve komentare