To je to što me zanima!

Medveščak porazom završio ovogodišnji Arena Ice Fever

U 3. kolu međurunde EBEL-a Medveščak je izgubio od prvaka Linza nakon produžetka 5-4. Ovom utakmicom završeno je ovogodišnje izdanje Arena Ice Fevera
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka porazom su zaključili ovogodišnji Arena Ice Fever. U 3. kolu međurunde EBEL-a pobijedio ih je aktualni prvak Linz nakon produžetka 5-4.

Medveščak je odlično otvorio utakmicu. Poveli su već u 4. minuti golom Nathana Perkovicha. U 15. minuti 'medvjedi' su imali već 2-0, a gol je zabio Francois Bouchard. Linz je u igru vratio u 16. minuti Brett Engelhardt.

U drugoj trećini svaka je momčad zabila po dva gola. Za Medveščak su zabili Perkovich (3-1) i Brandon Buck (4-2), a za Linz Daniel Oberkofler i Engelhardt.

U posljednjoj trećini pao je jedan gol, ali na žalost navijača Medveščaka zabio ga je gostujući igrač Martin Meier Grabher pa se otišlo u produžetke.

U produžetku se igralo samo 22 sekunde nakon čega je Andrew Hedlund donio pobjedu aktualnim prvacima EBEL-a.

- Igrali smo dobro na početku, dominirali, ali budući da smo igrali samo sa tri napadačke linije protiv četiri linije Linza dečki su na kraju bili umorni - rekao je trener Medveščaka Marty Raymond te dodao:

- Vodili smo 2-0 i 4-2. To su utakmice koje moramo pobijediti.

- Fale nam igrači, nismo imali Naglicha i Waugha. Dobro bi nam došao još netko jer u play-offu sigurno ne možemo igrati samo s tri linije - zaključio je Raymond.

- Zadnjih deset minuta nam je pala energija. Ljudi su na 'ubili'. Činilo se kao da stojimo, a oni lete. Nisam mogao ništa napraviti. Koštali su nas njihovi golovi odmah nakon naših. Tu moramo biti puno koncentriraniji - rekao je igrač 'medvjeda' Dario Kostović.

Medveščak je porazom pao na treće mjesto EBEL-a, ali s istim brojem bodova (6) kao i drugi Linz.

EBEL liga, 3. kolo međurunde:

poredak od 1. do 6. mjesta:

  • Medveščak - Linz 4-5, produžetak
  • Villach - Vienna Capitals 2-3, produžetak
  • Graz - Klagenfurt 1-2

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 10, 2. Linz 6, 3. Medveščak 6, 4. Villach 4, 5. KAC 3, 6. Graz 2.

za poredak od 7. do 12. mjesta:

  • Dornbirn - Innsbruck 4-3
  • Znojmo - Olimpija 5-1
  • Salzburg - Alba Volan 4-5

Redoslijed: 1. Znojmo 8, 2. Salzburg 7, 3. Olimpija 5, 4. Alba Volan 4, 5. Dornbirn 3, 6. Innsbruck 2.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • PETAR_20 29.01.2013.

    Mogao bi Šijan večeras biti naš Yocker igrač, ako Raymond bude igrao s 3 beka u postavi!?

  • PETAR_20 29.01.2013.

    Mislim, da će Lix branit, a sad, ni sam nisam siguran u pobjedu?! Bilo bi u svakom slučaju dobro i jako bitno, za uspostavu harmonije u ekipi, Grazerima trebaju bodovi ako žele biti u pozitivi više susreta doma, do treće plasirane momčadi, bit će gusto...., daj Bože da uspijemo ubaciti 2-3 gola na brzinu, da se tijekom susreta mogu odmarati prve 3 navale, pa da podnesu malo pritisak i 4 navala, koja će biti kombinirana..., budemo vidjeli??? Skeptičan sam, ali, uvijek može poći nešto i u našu korist, nikad se ne zna??!! Pak je koji put "čudan"?? Ako naprave jaki pritisak prema golu u produženoj akciji i s što manje umora zabiju gol ili golove na početku, bilo bi dobro, čak, jako dobro, a onda će Grazeri postati nervozni....i sad sve ovisi o "prugastima", ako se drže pravila igre, i bude isključenja kod njih??, a mi iskoristimo kontre i polukontre, moglo bi biti jako puno golova i naša pobjeda!!?? U Petak nam stiže Vienna, i tu je naša pobjeda puno lakša, jer očekujem da će odmarati neke igrače, a sve opet ovisi o tome, što će oni danas napraviti??, da li će, i što danas osvojiti??, bez obzira na pauzu!! Puno je upitnika u zraku!!?? Gledat ču svakako!!

  • titulus 29.01.2013.

    Večeras očekujem da u Grazu, odigramo vrlo jako obrambeno s Uzijem na golu, a u napadu da utrpamo 2-3 gola što će biti dosta za pobjedu....Graz je u nizu od 3 poraza...i još su nam ostali dužni u ovoj sezoni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare