To je to što me zanima!

Medveščak pred financijskim krahom: Žele ih izbaciti iz lige!

Iz zagrebačkog hokejaškog kluba pokušavaju umiriti navijače, ali čini se da Medveščak završava svoju priču u austrijskom EBEL-u. Iz kluba su otišli sponzori, a postoje i dugovanja prema igračima
Vidi originalni članak

Austrijski mediji navode kako KHL Medveščak uskoro izlazi iz lige. Točnije, izbaciti ga želi vodstvo EBEL-a zbog teških financijskih problema i velikih zaostataka u plaćanjima igrača i osoblja. 

Današnja utakmica protiv Znojma u 17:30 mogla bi im biti zadnja,a momčad Aarona Foxa očekuju neizvjesni sati u kojima će čelnici kluba pokušati osigurati goli život.

-Igrači Medveščaka slobodno mogu otići. Zamoljeni su da odigraju još ovaj vikend. Međutim, stanje je katastrofalno još od samog početka sezone. Hrvati su na rubu bankrota i neće se više moći natjecati u EBEL-u nakon internacionalne stanke - kazao je za SKY jedan od čelnik ljudi lige, Bernd Freimuller.

Na medijske natpise oglasili su se i iz kluba.

- Možemo potvrditi kako naš menadžment trenutno ima novi izazov zbog povlačenja sponzora koji je bio najavljen kao siguran na početku sezone. Tražimo najbolje rješenje za Klub kako bi završili sezonu. Klub planira do kraja ispuniti sve svoje obaveze ove sezone no sigurno je kako će zbog nastale situacije, uzrokovane povlačenjem najavljenog sponzora, doći do određenih organizacijskih promjena - kazali su u klubu te uvjeravaju navijače da će uspjeti završiti sezonu i zadržati dio igračkog kadra.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rođo101 10.12.2018.

    dosta je i bilo,krajnje je vrijeme da se ta umjetna tvorevina mekih pojedinaca ugasi,a gospoda ako žele klub i žele elitu nek daju novac i nek rade. dužni su i bogu i narodu. dovode petoligaške igrače iz kanade,plaćaju ih suhim zlatom,daju im sponzorska auta,plaćaju im stanove od 100m2,al zato stanarinu ljudima ne plaćaju po 6-7 mjeseci

  • Pra&vica 09.12.2018.

    Nažalost bilo je pitanje samo vremena kad će se to dogoditi. Takva je situacija trenutno u Zagrebu. U ostalim djelovima Hrvatske još je i teže. Loše upravljanje NOVCEM i krađe za privatni interes do krajnjih granica upropaštavaju nekad vrhunske sportske klubove, a neki kao Dinamo koji nemaju financijskih problema a samo zahvaljujući pojedincima kao Mamić ( koji nije " zlato" ) opstaju, i to teško. A poznati hrvatski JAL

  • onaj 09.12.2018.

    Po komentarima na ovom članku, kao i komentarima na člancima o Hrgoviću, vidljivo je koliko smo proklet, zavidan i pokvaren narod. Daj Bože da vas HDZ sve uništi i dovede na prosjački štap. Pola vas nije sposobno zaraditi za kruh i vodu a popljuvali bi sve i svakoga. Sram vas može sve biti. Vlast nam je savršena koliko smo kao narod pokvareni. Toliko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare