To je to što me zanima!

Medveščak prvi put u sezoni izgubio bez zabijenog gola

U čvrstoj utakmici u Tatarstanu, Medveščak je prvi puta ove sezone ostao bez postignutog gola. Medvjedi su izgubili od Barsa 2-0 što im je 10. poraz ove sezone
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka izgubili su i deseti put ove sezone u KHL-u. Bolji od Medveščaka bio je prošlogodišnji finalist Bars. Na svom ledu u Tatarstanu pobijedili su 2-0. Prvi je to put ove sezone da Medvjedi nisu zabili niti gola.

- Znali smo da će biti teško i da će utakmica biti fizički zahtjevna i upravo se takvom pokazala. Susret je bio tijesan, dobro smo se vratili nakon ranog gola i Krošelj je danas dobro odradio svoj posao. Nije bilo puno slobodnog leda, morali smo se boriti za svaki centimetar i na tome treba čestitati Ak Barsu. Da smo uspjeli postići gol u zadnjoj trećini, vjerojatno bi došli do bodova, no zadovoljan sam s trudom koji je moja momčad pokazala - rekao je trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Bars je poveo već na samom početku utakmice prilično sretno. Fjodor Malihin u drugoj minuti utakmice poslao je pak s desne strane ograde do sredine leda ravno na palicu Mihajla Gluhova koji od prve puca i pogađa Gašpera Krošelja. No, pak ide ravno u zrak i u padu prema ledu pogađa Krošelja u leđa i ulazi u gol za prvi gol Gluhova ove sezone.

- Nesretan gol otvorio je utakmicu i uvijek je teško kada se tako krene - komentirao je Milan Jurčina.

Iz udarca koji nije puno obećavao, sedam minuta prije kraja utakmice Artjom Lukojanov postiže drugi gol i unatoč nekoliko pokušaja Medvjeda postavlja konačan rezultat za prvi shutout sezone Emila Garipova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • El Tractor 12.10.2015.

    Medo vata formu...

  • SKY1 11.10.2015.

    Dobri su Medvjedi ove sezone bar zasad...

  • fellaini 11.10.2015.

    Nema veze glavu gore i nastavite dobru seriju u ledenoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare