To je to što me zanima!

Medveščak, Sandra Perković i Luka Modrić najveći 'brendovi'

Konferencija za sportski marketing i sponzorstva SPORTO svake godine dodjeljuje nagradu za najbolje sportske brendove. Medveščak je treću godinu zaredom najbolji
Vidi originalni članak

Medveščak je treću godinu zaredom dobio titulu najboljeg sportskog brenda u Hrvatskoj. Titulu dodjeljuje slovenska konferencija za sportski marketing i sponzorstva SPORTO temeljem javnog mišljenja. 

Medveščak je tako postao jedan od tri najbolja sportska brenda u regiji u kategoriji klubova. U Sloveniji to je NK Maribor, u Srbiji to su KK Crvena Zvezda i KK Partizan, a kod nas to je Medveščak.

- Ima li boljeg priznanja za rad, trud, profesionalnost i inovacije u poslu od onog koje vam daje javnost? Za nas u Medveščaku nema! Stoga smo iznimno ponosni da smo treću godinu za redom, upravo zahvaljujući istraživanju mišljenja javnosti, proglašeni najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj te samim time i jednim od tri najbolja sportska brenda u regiji. Nakon za nas teške prošle sezone i izazova s kojima se još danas svakodnevno susrećemo u svome poslu, ova nagrada pokazala je kako reputacija doista jest moćno oružje te kako javnost prepoznaje one najbolje i najprofesionalnije - rekao je prilikom preuzimanja nagrade direktor komunikacija Medveščaka Ranko Vučinić.

U kategoriji najboljeg sportaša nagradu je dobio Luka Modrić, a u kategoriji sportašica to je Sandra Perković

Nagrade

Slovenija: Peter Prevc (sportaš), Tina Maze (sportašica), NK Maribor (klubovi)
Hrvatska: Luka Modrić (sportaš), Sandra Perković (sportašica), Medveščak (klubovi)
Srbija: Novak Đoković (sportaš), Ivana Španović (sportašica), KK Crvena Zvezda i KK Partizan (klubovi)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavonebo6_1 20.11.2015.

    Slazem se sa ovim clankom no jedna stvar mi nije jasna kako to da medvjedi imaju omjer 9-8 u doigravanju a kad su u gostima trener Marković mjenja iz ofenzive u defenzivu dakle stvara se jedan oblik deprecijacije i to ne pozitivan da vam odmah kazem,a sa druge strane doigravanje je blizu zapadna konferencija na kojoj smo mi je cak rekao bih i jaka stoga neznam ako se nastavi sa ovakvim stratesko-glupim planovima mislim da bi mogli zavrsit 7. ili 8. ali u svakom slucaju treba pratit i zeljno iscekivati gilberta arenasa na ledene terene do tada pratimo situaciju i bodrimo nase!!

  • daljinac 20.11.2015.

    I nogometni klub iz Gornje Male !

  • GGMU44 20.11.2015.

    Samo je jedan brend. LoL

Komentiraj...
Vidi sve komentare