To je to što me zanima!

Trpili batine: 'Konačno nismo morali igrati i protiv sudaca'

Medveščak se u trećem susretu polufinalne serije vratio u igru pobjedom nad KAC-om usred Ledene dvorane 3-2. Heroj za 'medvjede' večeras bio je Tom Zanoški
Vidi originalni članak

Medveščak je u Ledenoj dvorani ugostio KAC u trećem susretu polufinalne serije i nakon dva poraza očitao lekciju Austrijancima. 'Medvjedi' su se vratili u igru pobjedom 3-2 protiv Klagenfurta. U seriji je sada 2-1 za Klagenfurt.

- Ovaj put ih nismo tukli nego smo šutjeli i trpjeli. Znali smo da će nas suci kažnjavati. Vidjeli ste što se dogodilo u prve dvije utakmice - rekao je dvostruki strijelac Tom Zanoški.

Samo na utakmici u Klagenfurtu 'medvjedi' su imali ukupno 32 minute kazne, a u ovoj tek četiri.

- Teško je igrati kada vam sude 25-30 minuta kazne. Konačno nismo igrali protiv sudaca- rekao je Alan Letang.

Medveščakov trener Marty Raymond koristio je samo tri linije.

- Pred kraj nam je ponestalo gasa. Prpić i Banham su suspendirani, a Brine i Trukhno dan prije utakmice zbog želučanih problema su bili na infuziji.

Medveščak će u utorak u Klagenfurtu pokušati izjednačiti na 2-2. Ove sezone triput su pobijedili najtrofejniju austrijsku momčad u njihovoj dvorani.

- Imamo odličnu četvrtu liniju koju smo trebali više koristiti. Pred kraj utakmice nisam osjećao noge. Sad ja idem na infuziju - našalio se Dario Kostović.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ntnk 24sata 13.03.2012.

    pa vi ste pukli dobro suđenje pa vas barem 70% nije nikad stalo na klizaljke kamoli igralo hokej stoga tišina i bez glupih komentara ja sam ga igrao amaterski i vjerujte da nije bas lijepo kad vas tuku bodi cekom ili povuku palicom i take stvari a sto najvece zlo pola faula gledatelj nemoze ni vidjet tko je ikad igrao hokej znat ce o cemu pričam

  • ntnk 24sata 13.03.2012.

    ovo nije posteno jos samo da nam sude u klagenfurtu austrijanci i onda je to sve od krađe sto moze bit SRAMOTA

  • ntnk 24sata 13.03.2012.

    da se sudi posteno medvescak bi bio prvak ali ovo nije dobro za sport ovake krađe uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare