To je to što me zanima!

Medveščak uvjerljivo svladao Severstalj u Ledenoj dvorani

Seriju od četiri domaće utakmice u Kontinentalnoj hokejskoj ligi igrači Medveščaka zaključili su pobjedom protiv ruskog Severstalja 7-3. To im je četvrto slavlje u zadnjih pet susreta
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka slavili su u utakmici KHL lige u Zagrebu protiv Severstalja 7-3 (2-1, 4-1, 1-1).

Zagrepčani su protiv momčadi iz Čerepovca na krilima Tomasa Mertla, koji je postigao tri gola, došli do jedne od najuvljerljivih pobjeda ove sezone iako su gosti prvi poveli preko Vovčenka (11').

Mertl (14') i Pare (17') su već u prvoj trećini preokrenuli, Genoway (21') povećao na 3-1, a Vovčenko smanjio na 3-2 nekoliko sekundi kasnije. Mertl (25', 45'), McMillan (26') i Katić (28') su potom Medveščak odveli do visoke pobjede, a Polak (52') je samo ublažio poraz.

Medveščak je deveti u Zapadnoj konferenciji s 23 boda, a sljedeću utakmicu igra 10. listopada u gostima kod Dinama u Moskvi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Joker123 09.10.2016.

    Bravo medvjedi

  • NEOPISIVO 08.10.2016.

    U zadnje vrijeme igraju sa tri postave protiv kompletnih ruskih timova. Daju i srce i dušu za uspjeh, a podrška sve manja. Blagajna prazna, a dvorana poluprazna. Stvarno ova država, a pogotovo zagrepčani ne zaslužuju ništa vrijedno. Kada se dogodine budu ugasili, pametnjakovići će reči: Zakaj ne igraju, baš su bili simpa???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare