To je to što me zanima!

Medveščak vodio minutu prije kraja pa izgubio od Dinama...

Hokejaši Medveščaka na nevjerojatan su način ispustili 3-2 vodstvo i gotovo sigurnu pobjedu kod Dinama Moskve, koja je u 50 sekundi do kraja zabila dva za pobjedu
Vidi originalni članak

Samo 50 sekundi dijelilo je Medveščak od još jednog skalpa ruskog hokejaškog diva, a onda je Dinamo Moskva na svojem ledu priredila nevjerojatan preokret u završnici za pobjedu domaćina 4-3!

'Medvjedi' su mogli srušiti drugoplasiranu momčad Zapada jer su vodili 3-2 minutu prije kraja, a onda je prvo izjednačio Tsvetkov, da bi šok zagrebačkoj momčadi priredio Mosaljov četiri sekunde prije kraja zabivši za pobjedu. No kontroverzan je način na koji su Moskovljani došli do sva tri boda jer je golmana 'medvjeda' Dekanicha s gola 'pomeo' protivnički igrač nakon čega je Dinamo lako zabio četvrti gol.

Zbog neočekivanog poraza ostao je gorak okus u ustima jer je time ostvaren treći poraz u nizu, koji je došao unatoč tome što je zagrebačka momčad triput vodila. Već u 3. minuti Linglet je zabio za 0-1, a u 22. minuti je izjednačio Dinamo preko Karsumsa. Krajem druge trećine novim golom Lingleta Medveščak je poveo 2-1, da bi se domaćini opet vratili u 2. minuti treće trećine golom Volkova.

Ryan je donio novo 3-2 vodstvo 'medvjedima', a onda se dogodila 'crna rupa' u posljednjoj minuti koja je stajala momčad Marka Frencha sigurne pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • PETAR_20 20.10.2013.

    To je toliko očigledno da je Dinamo morao pobijedti, da se je vidjelo s Marsa, sucima-čista 0!! Interesira me odgovor mjerodavnih u KHL-u??? A počelo je s isključenjem Kostovića u 3/3 itd, daljnji niz se je znao i vidio, ponavljanje EBELA!!

  • ZlatkoSrdoč 20.10.2013.

    Odlična utakmica u kojoj ste zaslužili barem bod ali sudac je mislio drugačije čisti faul nasrtaj na golmana. Svaka vam čast medvjedi naš ste ponos i borite se za boje svoga kluba kao da ste rođeni ovdje a primanja su vam smiješna u odnosu na druge

  • grancigul 20.10.2013.

    Zig zag sabancak,zig zag sabancak..................umjetna tvorevina koja se financira tko zna kakvim crnim fondovima i sl..............Sport koji apsolutno ne spada u ovo podneblje,a i ne postoji liga u drzavi iz koje potjece.Kvartovski amaterski klub napumpan financijama,medijski promoviran..............zalosno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare