To je to što me zanima!

Medveščak zabio svoj 500. gol, ali je Villach pokvario slavlje

Hokejaši Medveščaka izgubili su i drugu utakmicu u Areni i to u produžetku. Medvjedi su poveli golom SlaveTrukhna, ali na kraju su ipak gosti pobijedili 2-1
Vidi originalni članak

Medveščak je u produžecima izgubio od Villacha 2-1. Medvjedi su i dalje druga momčad EBEL-a  i sada zaostaju osam bodova za Linzom.

'Medvjedi'su do vodstva stigli u zadnjoj trećini preko Truhna. Rus je zabio svoj 16. gol u EBEL-u, a ukupno 500. za Medveščak.

- Drago mi je da sam zabio 500. gol. Nisam znao za jubilej, rekli su mi nakon što sam zabio gol. Ali ipak bih više volio da smo pobijedili - rekao je Vjačeslav Trukhno kojemu je to bio 15 ovosezonski gol.

Ruski su hokejaši obilježili Medveščakovu povijest i bilo je prikladno da Rus zabije 500. gol u ligi u koju su 'medvjedi' ušli prije tri sezone.

- Ovo je odličan klub, grad i ljudi su stvarno prekrasni i drago mi je što sam dio toga - dodao je Trukhno.

Slavlje 'medvjeda' pokvario je Craig koji je zabio za izjednačenje Villacha.

'Medvjedi' su izborili produžetke, no pobjednički su gol ipak postigli gosti. U trećoj minuti produžetaka slavio je Villach preko Unterluggauera.  

Trener Marty Raymond priznao je da su gosti bili odlični, ali složio se da je porazu pridonijela loša realizacija s igračem više u Areni.

- Ne znam što nam je. Vodeći smo u ligi po broju golova s igračem više, ali u Areni ne možemo zabiti. Bit će da je nešto ne valja s ledom - našalio se trener Raymond.

Medveščak je zadržao drugu poziciju u ligi dva kola uoči doigravanja budući da su Salzburg i KAC izgubili svoje utakmice.

EBEL liga, 42. kolo:

Medveščak – Villach 1-2, produžetak

Alba Volan – Jesenice 3-1

Olimpija – Graz 4-2

Znojmo – KAC Klagenfurt 3-2, kazneni udarci

Linz – RB Salzburg 4-3

Redoslijed: 1. Linz 58 bodova (38 utakmica), 2. Medveščak 50 (38), 3. RB Salzburg 49 (38), 4. Olimpija 45 (38), 5. KAC Klagenfurt 45 (38), 6. Alba Volan 44 (39), 7. Villach 38 (38), 8. Graz 37 (38), 9. Vienna 37 (38), 10. Znojmo 34 (39), 11. Jesenice 25 (38)

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Horva1980 16.01.2012.

    @ zorro: Ajde molim te informiraj nas neuke koliko to tocno izdvajamo za Medvescak. Koliko to novaca dobiva Medvescak od grada? Za tvoju informaciju, ovo je citat Damira Gojanovica u razgovoru za portal profitiraj.hr : "Medveščak se već dvije godine samostalno financira, 100% iz vlastitih prihoda i drugu godinu nije ušao u društvo klubova za koje Grad izdvaja direktna financijska sredstva".

  • lisac1 16.01.2012.

    Bio sam na tekmi protiv albe i večeras.medvjedi su obje u produžetku izgubili.neću o rezultatu reći cu samo da tko god može nek ode u arenu i pogleda medvjede.puna dvorana,izvsna zabava,jako puno obitelji,male djece jednostavno jedna jako ugodna i opuštena atmosfera.nema nikakvih izgreda,nikakvog straha da če te pogoditi neki zalutali predmet ma milina.daj bože da se ta atmosfera prenese i na ostale sportske terene u hrvatskoj,pogotovo na nogometne stadione.

  • zorro_1 15.01.2012.

    ahahahahah, sirote!!!! a vi i dalje gledajte kako vem kradu pare i trose na hokejasku momcad vise nego salzburg kojemu je RB sponzor i novac mu nije prepreka ali nije tako glup kao nas gradski otac. FUUUUUJ!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare