To je to što me zanima!

Medveščakovci s kapama i šalovima na zadnjem treningu

Meni kao golmanu bit će najgore, morat ću se zagrijavati kad pak neće biti u našoj polovici. Najgore će biti za nožne prste, oni će se sigurno smrznuti, rekao je Kristan
Vidi originalni članak

Na led je većina igrača izašla s kapama ispod kacige i šalovima oko vrata. Za vrijeme treninga temperatura je bila pet stupnjeva ispod nule, a za vrijeme večerašnjeg susreta s Olimpijom na utakmici Winter Classica bit će i -10 Celzijevih stupnjeva.

– Nikada nisam igrao po takvoj hladnoći, nadam se da neće još i puhati. Meni kao golmanu bit će najgore, morat ću se zagrijavati kad pak neće biti u našoj polovici. Najgore će mi biti za nožne prste, oni će mi se sigurno smrznuti – rekao je vratar Medveščaka Robert Kristan.

Neće biti ugodno ni navijačima na tribinama.

– Ipak im je lakše, oni se mogu zagrijati kuhanim vinom. Ako mogu birati, radije bih da ja branim večeras, a Ouzas u nedjelju kad će biti još hladnije, ha-ha – našalio se Kristan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • legolas 03.02.2012.

    Ko im je kriv..sami su birali igrati na Salati...nek se smrzavaju dok ja jedem kulen u toploj kuci i gledat nogomet a ne ovu kvazi ligu EBEL gdje ti treba 1 milijun eura i kandidat si za naslov...uostalom ne znam zasto Austrijanci dopustaju Medvjedima ovakve stvari i preseravanja koje su pokupili iz NHL-a...prvo 7 tekmi u Areni sad ovo...i onda se jos nasi bune na Austrijance

  • rocky19 03.02.2012.

    Olimpija mora pasti danas !!

  • user_139303 03.02.2012.

    Medvjedima nije zima!!!! Zig-zag, Medveščak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare