To je to što me zanima!

Medveščaku poraz i bod protiv Neftehimika u Nižnjekamsku...

Medveščak se uspio vratiti od 0-3 te izboriti penale. Hokejaši Neftehimika bili su precizniji. 'Medvjedima' ide bod. Sljedeće četiri utakmice igraju na hrvatskom tlu...
Vidi originalni članak

Nakon niza od tri pobjede, stigla su dva poraza u nizu. Hokejaši Medveščaka izgubili su od Neftehimika u Nižnjekamsku 3-4 nakon izvođenja penala. 'Medvjedi' su ipak osvojili bod i završili rusku turneju. 

Bio je ovo 22. nastup zagrebačkog kluba ove sezone u KHL-u, a sad se "Medvjedi" vraćaju u svoj brlog gdje ih očekuju četiri domaće utakmice (Sibir, Metalurg, Admiral, Amur).

Neftehimik je poveo 3-0 golovima Belova, Eronena i Stapletona. Medveščak se ipak uspio vratiti u igru i smanjiti na 3-2 u drugoj četvrtini. U posljednjoj dionici igre Mathieu Carle 41 sekundu prije kraja zabija za 3-3.

U dodatnih pet minuta nije bilo golova, a u izvođenju penala bolji su bili domaći igrači. Medveščak je završio rusku turneju protiv momčadi iz Istočne konferencije sa šest osvojenih bodova, nalazi se na 11. mjestu na Zapadu s 24 boda, četiri manje od Sjeverstalja koji je na osmom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje.

KHL:

  • Neftehimik - Medveščak 4-3 (2-0, 1-2, 0-1; 1-0) 
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Danijelko 24.10.2014.

    čistku*

  • Danijelko 24.10.2014.

    ma kakav playoff. bolje da oni pripreme čistu na kraju sezone...trenutačno je samo Brust zaslužio ostati jer je stvarno top 5 golman lige ako ne i top 1 sa obzirom na obranu koju ima...da igra u CSKA bio bi #1 a ovako je i top 10 super

Komentiraj...
Vidi sve komentare