To je to što me zanima!

"Medvjedi" igraju za prave ličke medvjede u utočištu

Prodajom majica navijači Medveščaka Sektor B želi pomoći utočištu medvjeda u Lici. U utočištu u Kuterevu živi i poznata medvjedica Tomica...
Vidi originalni članak

Cijeli ovaj projekt i zamišljen je da bi zabavljao navijače, ali i pomogao svima kojima je pomoć potrebna. Sugrađanima, djeci, a u ovom slučaju i životinjama. Samo mogu pohvaliti akciju naših navijača, rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.Članovi navijačke skupine Sektor B na utakmici protiv Vienna Capitalsa te na još nekoliko utakmica u Ledenoj prodavat će prigodne majice po 50 kuna u akciji Medvedi za medvede. Sav prihod koji sakupe donirat će utočištu za medvjede u Kuterevu. Ondje živi i poznata medvjedica Tomica, koja je na Velebitu pronašla utočište nakon što je mjesecima lutala Gorskim kotarom. Spasili su je mještani, a u pomoć su se sad uključili i navijači Medveščaka, koji će tako protiv Vienna Capitalsa igrati i za prave ličke medvjede.

Frank Banham trebao bi biti spreman, Filewich i Krošelj su “out”, a Robby Sandrock odlučio je igrati čak i s napuknutim rebrom. Liječnička služba izradila mu je posebni štitnik da se teže ne ozlijedi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare