To je to što me zanima!

'Medvjedi' imaju četiri poraza u nizu: Sami smo sebe pobijedili

Medveščak je u negativnoj seriji, imaju četiri uzastopna poraza u EBEL-u. Priliku za prekid negativnog niza imaju u nedjelju kada u Domu sportova čekaju Albu Volan
Vidi originalni članak

Nije dobro. Mi smo imali mnogo više prilika. Naravno da nas je domaćin kaznio, rekao je Marty Raymond, trener Medveščaka, nakon poraza protiv ljubljanske Olimpije 3-2 u EBEL-u.

Hokejaši iz Slovenije dva su puta pobijedili “medvjede” ove sezone.

- Imali smo situaciju u kojoj smo išli na prazan gol i to nismo iskoristili. Ako iz takvih situacija ne zabijaš, onda si kažnjen - izjavio je američki trener.

“Zmajčekima” u Tivoliju ove sezone ne cvjetaju ruže, pa je valjda zato dvorana bila slabo popunjena. No onih 1500 gledatelja ovacijama je ispratilo Olimpiju.

- Sami smo sebe pobijedili. Takve stvari se ne smiju raditi - rekao je Marty.

To je četvrti poraz Medveščaka zaredom.

- Pred domaćim navijačima moramo se iskupiti i prekinuti ovu neugodnu seriju - izjavio je Raymond u Ljubljani.

Već danas novi je izazov za Medveščak, koji je unatoč porazu u Sloveniji ostao na drugome mjestu EBEL-a. U Domu sportova gostuje mađarska Alba Volan.

- Cilj je obraniti se u prvoj trećini, a poslije je sve moguće - najavio je Lajos Enekes, pomoćni trener mađarske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 09.12.2012.

    ajde bar vam je krenulo ponovno, idemo sad!

  • iksde 09.12.2012.

    ma kakvi medvedi daj ugasite taj klub glupi

  • titulus 09.12.2012.

    Danas očekujem tvrdu utakmicu, Alba nam baš ne leži po svom stilu...ali ako ih pritisnemo dosta visoko, onda su bez izgleda. Uz našu pobjedu, i uz pobjedu Linza nad Viennom vratili bi se na prvo mjesto Ebel lige. To bi bilo odlično , s obzirom da smo 4 utakmice izgubili u nizu, ali nas to nije previše koštalo. I naprijed plavi!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare