To je to što me zanima!

"Medvjedi" jači za Popovica: Igrao je NHL i KHL, bit će lider

U NHL je Mark Popovic ukupno odigrao 81 utakmicu, pretežno za Atlantu. U KHL-u je bio sezonu, a u 52 susreta za SKA je zabio osam golova i dodao 14 asistencija
Vidi originalni članak

Medveščak je doveo novo pojačanje, šesto igračko, ali možda i najbolje dosad. Radi se o braniču Marku Popovicu (30), kanadskom hokejašu hrvatskih korijena koji ima NHL i KHL iskustvo.

Prije 12 godina bio je 35. izbor na draftu, a u NHL je ukupno odigrao 81 utakmicu (dva gola i pet asistencija), pretežno za Atlantu. Posljednju sezonu u SAD-u igrao je u sezoni 2009/10. U KHL-u je bio sezonu ranije, a u 52 susreta za SKA je zabio osam golova i dodao 14 asistencija. Posljednje tri sezone igrao je u Švicarskoj, Luganu i za Langnau. 

- S nestrpljenjem čekam da upoznam nove suigrače. Ovo će biti odlična sezona - napisao je Popovic na svom blogu.

Sportski direktor 'medvjeda' Aaron Fox objasnio je koliko očekuju od Popovica, a očekuju puno.

- Želimo da bude lider na ledu i u svlačionici, a svakako ima potencijala biti i naš branič broj 1. Mark se iznimno veseli što mu se konačno pružila prilika da dođe "doma" i da bude dio Medveščakove obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PETAR_20 06.06.2013.

    Drago mi je da je došao i dobili smo velikog all-round igrača bez obzira što je kvalificiran kao bek. Uh, taj će osvajati ženska srca, sve mi se čini?! Bravo Fox i Gojanović!! ZIG-ZAG!!

  • matko cilag 06.06.2013.

    Dobar igrač s iskustvom u KHL-u i veliko pojačanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare