To je to što me zanima!

'Medvjedi' nakon raspucavanja slomili najlošiju momčad lige

Hokejaši Medveščaka drugu utakmicu zaredom prokockali su 2-0 pa su do pobjede morali doći nakon kaznenih udaraca. Metalurg iz Novokuznjecka je pao sa 4-3
Vidi originalni članak

U Ledenu je stigao Metalurg iz Novokuznjecka, momčad sa samo četiri pobjede i 16 bodova nakon 22 kola, odnosno najlošija momčad u KHL-u

Trebali su biti lak plijen za hokejaše Medveščaka, koji su uspjeli slomiti goste tek nakon raspucavanja  4-3 ostvarivši tako treću uzastopnu pobjedu te drugu nakon kaznenih udaraca.

Kao i protiv Admirala, i večeras ostaje žal za propuštena sva tri boda jer Medveščak je ponovo prokockao prednost od 2-0. Cheechoo je zabio za vodstvo u 14. minuti, a na 2-0 povisio je Ellison u 31. minuti.

Dogodio se deja vu s prošle utakmice te su 'medvjedi' pretrpjeli još jedan 'blitzkrieg' primivši dva gola u nešto više od minute. Za 2-2 izjednačenje zabili su Galimov i Žafjarov sredinom druge trećine.

Domaćini su ponovo vratili vodstvo povevši preko Katica u 45. minuti, no Žafjarov je svojim drugim golom dvije minute kasnije zabio za 3-3. Nakon što u produžetku nije bilo golova, krenulo se u raspucavanje u kojem se Medveščak ponovo pokazao boljim.

Prošlu utakmicu junak je bio golman Brust, a ovaj put dva boda donio je Dekanich obranivši sva tri kaznena udarca Metalurgu, dok je za 'medvjede' zabio Vesce.

Sad slijedi trotjedna pauza zbog reprezentativnih obveza nakon čega kreće nova ruska turneja.

"Medvjedi" moraju pobijediti, dolazi najlošija momčad lige

Idi na 24sata

Komentari 40

  • DCM Zagreb 04.11.2013.

    Metalurg po bodovima i broju dobivenih tekmi jest najslabija ekipa KHL-a... ali treba pogledati kako su izgubili te utakmice. nitko ih nije rasturio i imali su jako puno peha do sada... istine redi, trebali su imati dvostruko više bodova nego što imaju. tako da su komentari i priče da se njih trebalo rasturiti, van pameti...

  • PETAR_20 03.11.2013.

    G Dražen Tandarić je napisao najtočniji komentar na Facebook Medveščak. Bravo, ocjena svega za 10!!!

  • PETAR_20 02.11.2013.

    I tako, došla nam pauza, koja će se koristiti na "pravilan" način, nadam se? Danas ili jučer, Dex "provali novotariju": kako će nam na kraju nedostajati olako izgubljeni bodovi?? Kao da se to nije znalo još i prije pripremnih utakmica?, zbog toga i postoje da se ne događa ovo što se događa a kad je natjecanje da se smanje na najmanju moguću mjeru, a kod nas opća rasprodaja kao da smo na "buvljaku"?! Joj, joj, jooj!! Eto i malo osvježenja u KHL-u za sljedeću godinu, dolazi nam Finski Jokerit a navijači su im još grlatiji od naših, dobili smo dostojnu konkurenciju mora se priznati. Lix-ova Nitra igra fantastično, ubojito i uigrano a Lix radi show na golu, baš mi je drago. Liga im je nešto između Ebela i KHL, začinjena Slovačkim "stilom i melosom", dvorana me malo podsjeća na LIxove Jesenice, možda sve to i utječe? a navijači mu daju podršku i onda "neki" jambraju da je to neka "ligica"; možda po broju klubova?? A "naš voljeni Ebell", eee tamo je tek show program svoje vrste, svatko svakog "peruša" kako tko koga stigne, "padovi" od utakmice do utakmice da ti mozak stane, za naše voljene kladioničare kooo" stvoreno!! Sertich-piše se da prelazi u Sapu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare