To je to što me zanima!

Medvjedi pobijedili čak 9-0, čak pet 'komada' dao Hećimović

U prepunoj Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova navijači Medveščaka uživali su u jednoj od najljepših pobjeda. Svladali su austrijski Linz s nevjerojatnih 9-0
Vidi originalni članak

U dvadeset sedmoj minuti trener Linza Cris Collins izvadio je golmana Hirna. Na semaforu je stajalo 7-0 za Medveščak i gostujući trener zaključio je da je mladom golmanu bilo dosta. Do kraja druge trećine 'medvjedi' su Linzu zabili još dva gola i rasprodan Dom sportova nadao se rekordnoj pobjedi.

 - Nedostajalo nam je puno igrača. Došli smo dan ranije da se što bolje pripreminmo, ali sve je palo u vodu već nakon prvih šest udaraca. Sva sreća da su u zadnjoj trećini spustili gas i imali milosti - očajan je bio gostujući trener. Zaista, 'medvjedima' je ulazilo apsolutno sve, a nevjerojatan je podatak da su gosti imali čak šest udaraca više na gol (34-28). No nisu u momčadi imali Johna Hećimovića. Miljenik zagrebačke publike zabio je pet golova i imao još dvije asistencije. - Ne sjećam se, stvarno ne pamtim kad sam zabio pet golova u jednoj utakmici. Možda tamo s deset godina, ha, ha - rekao je Hećimović i dodao: 

- Znali smo da im nedostaje prvi golman i da moramo što više pucati po golu. Ali baš devet golova...To mi se nikad nije dogodilo. Medveščakov trener Ted Sator zna da ovakvi porazi nisu ugodni

- Žao mi ih je. Bio sam i ja u karijeri u ovakvim situacijama, i vjerujte mi nije ugodno. Što reći, stvari se ovako ne poklope svaki dan. John? Dugo sam bio trener u NHL-u i garantiram vam da je Hećimović igrač s NHL kvalitetom - rekao je Sator, dok je publika s igračima slavila najuvjerljiviju pobjedu od kad 'medvjedi' igraju u EBEL ligi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare