To je to što me zanima!

'Medvjedi' primili gol tri minute prije kraja pa pali u produžetku

Medveščak je gubio 2-0 pa vodio 4-2, da bi primio dva gola u posljednjih šest minuta pa izgubio u produžetku. Gube 3-2 u seriji, a iduća utakmica igra se već u petak
Vidi originalni članak

Imali su 'medvjedi' vodstvo 4-3, tri minute prije kraja i kontru s dva igrača na golmana Red Bulla. Nisu zabili, a samo par sekundi kasnije su kažnjeni. Primili su gol, a potom 'pali' u produžetku! Sada su u velikim problemima jer gube 3-2 u seriji, a iduća utakmica igra se u Salzburgu.

A utakmica je bila fantastična. Gubio je Medveščak nakon nepune tri minute, a do kraja 1. trećine imali su dva gola minusa. 

Uslijedio je 'blitzkrieg', čudesnih 20 minuta. Tko zna što im je trener Raymond rekao na odmoru. Redom su zabijali Greentree, Sertich pa uz malo sreće Martinovic i Brine. Činilo se kako je pobjeda tako blizu. Ouzas je dobro branio, euforija je u Ledenoj bila nevjerojatna, 'mirišalo' je na uvjerljivo slavlje. 

Ipak, sve su ispustili u posljednjoj trećini. U 54. je zabio Trattnig, koji je pogodio i u 73. minuti. U produžetku se presudnim pokazao puno veći 'roster' Red Bulla.

U petak slijedi nova utakmica, nadamo se ne i posljednja za 'medvjede' ove sezone...

Ostali rezultati:

  • Vienna Capitals-Znojmo 4-0 (4-1 u seriji)
  • Linz-Villach 2-3 (3-2 u seriji)
  • KAC-Graz 5-2 (4-1 u seriji)
Idi na 24sata

Komentari 32

  • soldberg 06.03.2013.

    a baš su panjevi! je8e ih koncentracija

  • plavizg 06.03.2013.

    nema beda, ljudi. lani je Medveščak gubio od Albe 0-2 pet minuta prije kraja, pa dobio 4-2. U Areni, isto lani, dali su Salzburgu 4 komada u 69 sekundi (2-2 na 6-2). to je hokej, tu pomoći nema. fantastična druga trećina, ali protiv ovakve momčadi kao što je RB, moraš imati jako dugačku klupu. stječe se dojam da smo sami sebe pobijedili, ali natrag se ne može. i RB je imao puno šansi. utakmica za sladokusce, da smo još na kraju dobili, pričalo bi se o tome. ovako, idemo u Salzburg po novu pobjedu, pokazali smo da se može (prva neriješena, poraz u produžetku, druga rasturačina). tko prođe od ove dvije momčadi, taj će biti prvak.

  • ŽeljkoDružinec 06.03.2013.

    Kako god da medvjedi igrali Austrijanci imaju više love i Medveščaku nemre ni Bog pomoći da bude prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare