To je to što me zanima!

'Medvjedi' su fantastičnom predstavom 'pojeli' prvake

I drugi put u manje od dva tjedna Medveščak je bez bodova iz Ledene dvorane Doma sportova ispratio aktualnog prvaka lige, austrijski KAC...
Vidi originalni članak

Aaron Fox je sjajno asistirao, a Joel Prpich samo je skrenuo pak u mrežu u 52. minuti. Golman Klagenfurta od bijesa je umalo razbio palicu o okvir gola. Medveščak je vodio 4-1, a aktualni prvak djelovao je potpuno nemoćno.
- Da, ovo je možda bila i naša najbolja utakmica ove sezone, obrana je bila ključ pobjede, a baš to smo odradili odlično – zadovoljan je bio trener Medveščaka Enio Sacilotto.
A „medvjedi“ su izgledali sjajno. Fantastičnu utakmicu odigrao je Brad Smyth s dva gola, standarno dobar bio je Mike Oulette i nakon dugo vremena Medveščak je svih 60 mnuta odigrao na istom nivou.
- To ja stalno govorim. Ako ćemo ovako igrati ubuduće, mjesto u doigravanju nebi smjelo biti upitno, a onda je baš sve moguće. Jako sam zadovoljan – rekao je golman Robert Kristan.
S ovom pobjedom Medveščak je preskočio Albu na 7. mjestu, a već u nedjelju igra u Ledenoj protiv Graza.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • medo brundo 31.10.2009.

    Najbolja tekma do sada. BRAVO MEDVJEDI!!!!

  • vedran_zgb 31.10.2009.

    ono jucer je bilo nesto presavrseno, od igre, pubilike...ma sve...ak ce ovako igrat mislim da ih doma niko ne moze pobijedit, a u gostima sta bude bude...rasplako sam se od srece nakon utakmice...:)

  • motorna pila 31.10.2009.

    @zoran123456: Zig-zag ti je onomatopeja onog zvuka kad palica struže po ledu. naravno, nije doslovno, ali to bi tako otprilike zvučalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare