To je to što me zanima!

'Medvjedi' su okončali sezonu KHL-a porazom nakon penala

Hokejaši Medveščaka u posljednjoj su utakmici Kontinentalne hokejske lige (KHL) izgubili od Jokerita iz Helsinkija nakon penala 5-4 iako su imali vodstvo 3-1 i 4-2...
Vidi originalni članak

Medveščak je imao odličnu situaciju pobjedom se oprostiti od ove sezone u drugoj najjačoj hokejskoj ligi na svijetu, ali ipak nije uspio. "Medvjedi" su u Domu sportova izgubili od finskog Jokerita iz Helsinkija nakon izvođenja penala 5-4.

Bio je to deveti uzastopni poraz za hrvatskog predstavnika u KHL-u, a posljednja momčad koju je pobijedio bila je upravo Jokerit krajem siječnja u Helsinkiju.

Eetu Poysti doveo je goste u vodstvo u 13. minuti, ali je već u sljedećoj izjednačio Saša Martinović. Sjajno je Medveščak zaigrao u drugoj trećini i u dvije minute, između 26. i 27., odvojio se na 3-1 preko Flooda i Pelletiera. Finci su smanjili na 3-2 (Wirtanen), a Pelletier je dvije minute prije drugog odmora zabio za 4-2.

Činilo se kako će bodovi ostati u Zagrebu, no gosti su u zadnjoj trećini zabili još dva gola (Huhtala, Korpikari), a potom nakon penala osvojili dva boda i domaćinu "ostavili" jedan. Otprije je bilo poznato kako Medveščak zaključuje svoju drugu sezonu u KHL-u na 13. mjestu zapadne konferencije, sa šest bodova više od Slovana iz Bratislave koji je posljednji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_388766 23.02.2015.

    ajmo u ebel i bar imati nekakve šanse. ovako ispada da je medveščak protivnicima malo jači sparing

  • dinamo1997 23.02.2015.

    Iducu sezonu ocekujemo da osvojite KHL

  • hrvatska u srcu 23.02.2015.

    nadam se da im je ova sezona bila škola

Komentiraj...
Vidi sve komentare