To je to što me zanima!

Medvjedi uvjereni: Nemaju šanse u onoj našoj divljini!

Nisu ništa bolji. Pokazali smo da se možemo nositi s njima bez ikakvih problema, oni ne mogu puno bolje od ovoga, uvjeren je Miroslav Brumerčik
Vidi originalni članak

Pa ne mogu vjerovati da su im priznali drugi gol, katastrofalna odluka. Njihov igrač bio je u našem golmanskom prostoru!, ljutit je na suce bio Medveščakov trener Ted Sator nakon poraza 2-0 od Salzburga u prvoj utakmici polufinala doigravanja.
Iako su bili potpuno ravnopravni protiv najskuplje momčadi lige, “medvjedi” su se u Salzburgu postavili previše obrambeno, kao da su se malo preplašili Red Bulla. Da su imali samo malo više samopouzdanja, mogli su puno bolje proći na ovom gostovanju.
- Nisu oni ništa bolji od nas. Pokazali smo da se možemo nositi s njima bez ikakvih problema, a oni ne mogu odigrati puno bolje od ovoga. Primili smo glupe golove, a imali barem dvije, tri velike prilike. Šteta... - kaže Miroslav Brumerčik, koji nije djelovao nimalo zabrinuto nakon poraza koji je prekinuo Medveščakov niz od četiri pobjede.
- Ništa specijalno oni nisu odigrali. Ako budemo samo malo agresivniji u četvrtak u drugoj utakmici, Salzburg u onom našem “zoološkom vrtu”, onoj divljini, nema previše izgleda - dodao je samouvjereni Miro.
Početkom druge trećine, pri vodstvu Salzburga 1-0, John Hećimović imao je “zicer”. Sa samo nekoliko metara neobjašnjivo je promašio praktički prazan gol.
- Nisam smio promašiti, nevjerojatno... Malo smo razočarali sami sebe. U Zagrebu ih moramo žestoko napasti, nema nam druge. Drugi gol? Ma, čovjek je sjedio Krošelju u krilu, to nije bio gol - komentirao je Hećimović.

POKRIVAČ: IGRAM ZA RED BULL, ALI SRCE JE UZ MEDU
Osim pedesetak navijača koji su doputovali iz Zagreba, za Medveščak je navijao i hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Pokrivač. Iako je igrač Red Bulla, sinoć je u Salzburgu ipak bodrio '’medvjede’’.
- Drago bi mi bilo i da Red Bull dobije, ali srce je uz Medveščak. Inače nosim dres Salzburga na utakmice, ali ovoga puta sam ga ostavio kod kuće – rekao je Pokrivač.
- Čuo sam da je u Zagrebu '’ludnica’’ oko hokeja i to mi je drago. Sport je odličan, puno grublji od nogometa, ha, ha. Medveščaka pratim preko interneta koliko stignem. Želim im puno sreće - dodao je Nikola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • theenis 09.03.2010.

    ...TI SE NEMAŠ SRAMIT KAJ..... ZIK ZAK... RAZVAAAAAALITEEEE IH... ...TISUCE SRCA ZA VAS KUCA....

Komentiraj...
Vidi sve komentare