To je to što me zanima!

Meksički kapetan i bivši Barcin as optužen za švercanje droge

RAFA MARQUEZ Dugogodišnji defenzivac slavne Barcelone danas je igrač meksičkog Atlasa te i dalje član reprezentacije, a osim njega, osumnjičeno je još nekoliko igrača Atlasa
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih nogometaša Meksika svih vremena Rafael Marquez (38) nalazi se na popisu od 22 čovjeka za koje je Vlada SAD-a objavila da su povezani s preprodajom droge.

Osumnjičen je za sudjelovanje u krijumčarenju droge na teritoriju SAD-a, priopćili su američki službenici. Ispostavilo se kako je Marquez povezan s narko-kartelom i ozloglašenim Raulom Floresom, priopćeno je iz tužilaštva na osnovu dugogodišnje istrage.

Dugogodišnji defenzivac slavne Barcelone danas je igrač meksičkog Atlasa te i dalje član reprezentacije, a osim njega, osumnjičeno je još nekoliko igrača Atlasa. Marquez je nastupao za Barcelonu od 2003. do 2010. godine, a upisao je 163 nastupa.

Još je nosio dres MonacaRed Bulla iz New Yorka, meksičkog Leona Hellasa iz Verone dok sad nastupa i nosi kapetansku vrpcu meksičkog prvoligaša Atlasa iz Guadalajare

Marquez je igrao za Meksiko protiv Hrvatske na Mundijalu 2014. te zabio gol za 1-0 u 72. minuti. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 143 utakmice te zabio 19 golova.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mestar 10.08.2017.

    Nista neznam nego da je odlican obrambeni igrac, s 35 na ledima je stavio u dzep sve nase razvikane zvijzde u Brazilu i da je bio na klupi u LA jer ima ima problem s ledima. Dobro da je tako inace bi se osramotili I na tom izletu u LA.

  • MH08 10.08.2017.

    Pa iskreno, i izgleda kao clan narko kartela

  • Brozo 10.08.2017.

    Mislim da je to greska

Komentiraj...
Vidi sve komentare