To je to što me zanima!

Meksikanac Cain Velasquez poručio Lesnaru da ga čeka rat

Gorostas Lesnar treći put brani UFC naslov, a mnogi smatraju kako ga čeka najkompletniji borac dosad, neporaženi Meksikanac Cain Velasquez
Vidi originalni članak

Točno pet sati iza ponoći u Anaheimu počinju glavne borbe večeri na UFC-u 121. Nekoliko borbi je izrazito zanimljivo no samo se jedna očekuje s velikim nestpljenjem, ona između 'životinje' Brocka Lesnara i opasnog Meksikanca Caina Velasqueza.


Aktualnom UFC prvaku Lesnaru će ovo biti treća obrana naslova, a mnogi smatraju i najteža. Nakon što je preživio sve Carwinove udarce u prošloj borbi, čeka ga jedan od najkompletnijih i najmodernijih boraca današnjice. Velasquez ima osam čistih pobjeda, od toga šest u UFC-u. Nanizao je i Konga, Rothwella te Minotaura. Niži je borac (185cm), ali tehnički kompletniji od Lesnara. Na strani američkog borca je ipak fizička superiornost s 15-ak kila više i on će svoju priliku tražiti u parteru, u 'stojci' nema previše šanse protiv nokautera Caina.


- Jedva čekam da se zatvore vrata oktogona, jako sam uzbuđen. On misli da je bolji od mene, a ja ću mu dokazati suprotno. Nije mi najteži protivnik dosad u karijeri. Svi su oni isti, svi u UFC-u su opasni - kaže Lesnar koji ima 5-1 skor. Jedini poraz doživio je od Mira no ubrzo mu je uzvratio nokautom.


Borci su po svemu različiti pa tako i po karakteru. Lesnar je glasan, bahat i razbacuje se izjavama (iako je smireniji nego na početku karijere), a Velasquez je skroman, miran i često ističe obitelj i svoje Meksikance koje ponosno predstavlja u SAD-u.


- Želim uzeti pojas i držati ga idućih nekoliko godina. Bit će rat, to očekujem od njega, a nadam se i on od mene. On je protiv svakog borca uvijek favorit, a ja ću dokazati da ga se može pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare