To je to što me zanima!

Mektić i Pavić protutnjali su skupinom, a sad bitka za finale

U subotnjem polufinalu s početkom u 12 sati olimpijski pobjednici idu na britansko-finsku kombinaciju Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara
Vidi originalni članak

Hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić došao je i do treće pobjede na ATP Finalu u Torinu, osvojivši Zelenu skupinu slavljem nad australskom kombinacijom Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis 7-6 (4), 7-6 (4).

Tijekom dvoboja viđena je samo jedna break-lopta, Nikola i Mate zabili su ukupno pet asova u odnosu na čak 17 Australaca, imali su i manji postotak ubačaja prvog servisa, i 11 winnera manje i sedam neprisiljenih pogrešaka više od Australaca, ali su svejedno pobijedili.

U subotnjem polufinalu s početkom u 12 sati olimpijski pobjednici idu na britansko-finsku kombinaciju Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara,  dok u drugom polufinalu najbolji par svijeta Nizozemac Wesleya Koolhofa i Britanac Neal Skupski ide na američko-britamsku kombinaciju Ram/Salisbury. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zi_zippo 18.11.2022.

    Fantastično odigran meć od početka do kraja,možda i jedan od najboljih otkad igraju zajedno. Nisu pali ni na "provokacije" od strane Kyrgiosa,u drugom setu je baš namjerno htio na mreži napucati Pavića ali se srećom izmaknuo. Ovo je bila baš slatka osveta za poraz na Australian openu. Sa ovakvom igrom osvajaju masters.👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare