To je to što me zanima!

Đoković se okušao u parovima, zaustavio ga naš Nikola Mektić

Samo 85 minuta trebalo je hrvatsko - austrijskom paru da pobijedi srpske tenisače i plasira se u osminu finala gdje ih čekaju drugi nositelji Peers i Kontinen
Vidi originalni članak

U osminu finala ATP turnira u Miamiju plairao se Nikola Mektić u paru s Austrijancem Alexanderom Peyom. Izbacili su srbijanski duo Novak Đoković - Viktor Troicki nakon samo 85 minuta rezultatom 4-6, 7-5 i 10-3.

Već u prvom setu imali su sve pod kontrolom oduzevši Srbima dva puta servis. No, nakon što su poveli 4-1, dopustili su tri uzastopna breaka i izgubili set 4-6. Prvi break u drugom setu dogodio se tek pri rezultatu 5-5. Mektić i Peya iskoristili su četvrtu break loptu i ušli u treći set u kojem Đoković i Troicki nisu imali šanse. Izgubili su ga glatko, 10-3. 

Za ulazak u četvrtfinale borit će se u subotu s drugim nositeljima, australsko - finskim parom Peers - Kontinen koji su izbacili Nizozemce Robina Haasea i Matwea Middelkoopa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 24.03.2018.

    Dragi moj Djo, dodji sebi sta prije...izij stagod, zalosno mi te vidit takvoga! :/

  • Rade88 23.03.2018.

    tu je problem, jer je on uvijek igrao na snagu i izdržljivost, nikada na tehniku, sada kada je ponestalo snage, nema ni tehnike, normalno da više nije to to

  • tejmatebra 23.03.2018.

    naš je, ja mu ne zamjeram taj pad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare