To je to što me zanima!

Melnjak je napustio Rizespor pa ekspresno pronašao novi klub

Dario Melnjak više nije igrač Caykur Rizespora. Nakon godine i pol provedene u turskom klubu raskinuo je ugovor pa dogovorio potpis s Alanyasporom. Za Hrvatsku je nastupio osam puta
Vidi originalni članak

Dario Melnjak (28) ovaj tjedan mijenja klub. Povremeni hrvatski reprezentativac više nije član turskog prvoligaša Caykur Rizespora nakon sporazumnog raskida ugovora. Na pragu je dogovora s Alanyasporom, pišu turski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Del Piero, Modrić i Dalić u Petrčanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Varaždinac je prošle sezone nastupio 29 puta za Rizespor i bio standardan u prvom dijelu sezone, ali se na proljeće nije previše naigrao.

Izbornik "vatrenih" Zlatko Dalić prvi put pozvao ga je u reprezentaciju u lipnju 2019., a debitirao je pola godine poslije u prijateljskoj utakmici protiv Tunisa.

Melnjaka je isprobao i u važnijim utakmicama Lige nacija protiv Francuske na Stade de Franceu i Švedske u Zagrebu, kao i u kvalifikacijama za SP protiv Malte u ožujku. No nije išao na Euro, a nije dobio ni poziv za rujanske utakmice.

Lijevi bek ponikao je u Nedeljancu, a nastupao je za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbajdžanski Neftči i slovenske Domžale prije selidbe u Tursku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nohname 24.08.2021.

    Cuj to 'povremeni vatreni' haha pa njega samo fra Dalic moze zvati i nitko vise. Nadam se da vise nece biti u reprezentaciji,imamo puno bolje igrace.

  • San Lorenzo 24.08.2021.

    kako to da ovaj majstor opet nije pozvan

Komentiraj...
Vidi sve komentare