To je to što me zanima!

Melnjak se spasio, Žuti ipak ne

Kayserisporu su se poklopili rezultati konkurenata, izgubili su i Denizlispor i Rizespor, ali nije mogao do iznenađenja protiv doprvaka Trabzonspora. Rizespor je završio iznad crte ispadanja
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni stručnjak Robert Prosinečki nije uspio spasiti Kayserispor od ispadanja iz elitnog razreda turskog nogometa. U susretu posljednjeg, 34. kola Kayserispor je na svom travnjaku izgubio 1-2 od doprvaka Trabzonspora i oprostio se od prve lige.

Prosinečkom su na ruku išli drugi rezultati, Denizlispor je kod kuće izgubio od Ankaragucua (0-1)), dok je Rizespor izgubio kod Fenerbahčea (1-3), međutim trebala mu je i pobjeda protiv Trabzonspora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Žutoga su dočekali kao heroja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti su poveli u 63. minuti golom Filipa Novaka, a tračak nada za domaćine donio je Pedro Henrique izjednačivši iz kaznenog udarca u 86. minuti.

U preostalom vremenu Kayserispor je jurnuo po pobjedu, no u šestoj minuti nadoknade Fener je zabio za 2-1, a pogodak je postigao Alexander Sorloth.

Prosinečki je preuzeo Kayserispor u prosincu prošle godine i pod njegovim vodstvom momčad je u 18 susreta ostvarila šest pobjeda, pet remija i sedam poraza.

Kayserispor je na koncu zauzeo posljednje mjesto, a u drugu ligu seli i Ankaragucu, te Yeni Malatyaspor, dok se Rizespor u kojem igra Dario Melnjak ipak spasio. Naslov prvaka je osvojio Istanbul Basaksehir ispred Trabzonspora.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Idemo prema boljem 26.07.2020.

    Prosinečki je kao trener precijenjen.

  • 26.07.2020.

    Nema nam Zuti bas srece nesto kao trener..Cega se got primio,nije dobro zavrsilo.Mozda se varam,tako mi to sve nekako izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare