To je to što me zanima!

Menadžer na Linkedinu traži besplatnog Xavija i Kroosa...

Trebam dvojicu igrača s europskom putovnicom s karakteristikama Xavija ili Tonija Kroosa za klub iz treće španjolske lige. I moraju biti besplatni, napisao je menadžer
Vidi originalni članak

Ni menadžeri nisu što su nekad bili. Izvjesni Richie O'dare sjedio bi u fotelji i u isto vrijeme u španjolskom trećeligašu imao igrače poput Xavija i Tonija Kroosa. 

Upravo je to zatražio preko društvene mreže Linkedin. Kakvi skauti, kakvo gledanje DVD-a, kakva statistika, kakvo gledanje igrača? Linkedin je majka svih transfera.

Linkedin

Richie je objavio kako treba dvojicu veznjaka s europskom putovnicom, mlađe od 25 godina uz dodatak da igraju kao Xavi Hernandez i Toni Kroos i da su besplatni. 

- Trebam dvojicu igrača s europskom putovnicom s karakteristikama Xavija ili Kroosa za klub iz treće španjolske lige. Imamo velike šanse za drugu ligu sljedeće sezone. 

- Trenutno smo drugi u trećoj ligi, plaća je 1300 eura mjesečno, a igrači moraju biti spremni doći u sljedećih šest dana - napisao je Richie na Linkedinu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • matooo 10.01.2015.

    a smjestaj i hranu su osigurani ili to sam placam od 1300 eura? u svakom slucaju posalji mi za kartu i stizem

  • Matek podravec u Irskoj 09.01.2015.

    Evo mogu ja !!..Jest da sam napadač, ali mogu odigrati i veznog igrača. Odigravam lopte poput Xavija. "Lopte s očima" Bar su mi tako govorili treneri do sada..

  • BIJAable 09.01.2015.

    Ja bi igrao pa bar za 5000€ mjesecno, nisam bas kao xavi al znam trcat i nabijat loptu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare