To je to što me zanima!

Menadžer otkrio: Ronaldo bi u Juventusu mogao reći zbogom

Nepravedno je što u zadnje dvije godine Cristiano Ronaldo nije osvojio barem jednu Zlatnu loptu. Sretan je u Juventusu i radi s velikim trenerom, mogao bi tamo ostati do mirovine, rekao je Mendes
Vidi originalni članak

Nema utjecajnijeg menadžera od Jorgea Mendesa (53) ni popularnijeg igrača od Cristiana Ronalda (34). Dodajte trenera Josea Mourinha (56) i imate planetarno poznati i moćni portugalski nogometni tercet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mendes je za engleski Sky Sports komentirao Ronaldove sada već jako zrele nogometne godine te činjenicu da su Zlatnu loptu zadnje dvije godine dobili - Luka Modrić (34) i Leo Messi (32).

- Cristiano je jako sretan u Juventusu. Tamo radi s velikim trenerom. Da, mislim da bi Ronaldo u Torinu mogao ostati sve do nogometne mirovine. Ima ugovor do ljeta 2022., a tada će biti u 38. godini - pričao je Mendes.

MEHDI BENATIA: 'Ronaldo nije normalan! Svi idu doma, a on u ponoć u teretanu'

- Svi pričaju o tome kako bi Juventus trebao koristiti 'tridente' Cristiano-Dybala-Higuain, ali možemo pričati koliko hoćemo. Zna se tko odlučuje. Samo jedan čovjek, Maurizio Sarri (60) - objasnio je Mendes pa dodao:

- Neću komentirati dobitnike Zlatne lopte za prošlu i ovu godinu, ali reći ću vam da to što Cristiano nije osvojio barem jednu Zlatnu loptu u zadnje dvije godine predstavlja sportsku nepravdu. Bilo bi normalno da je osvojio i za 2018. i za ovu godinu, ali barem jednu je sigurno zaslužio! Da je ostao u Real Madridu, sigurno bi mu je dali - rekao je Jorge Mendes.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 21.12.2019.

    Dali su njemu talijani zlatni dildo.to mu je najdraži eksponat.Toliko ga često uzima u ruke i prevrće da na njega nema kada past prašina.

  • Veki-Zagreb 18.12.2019.

    Lik zadnje dvije godine nije ni u TOP 5 strijelaca...a s obzirom da u njegovoj igri nema nikakve magije, nema ni osnove za dobivanje Zlatne lopte...

  • zuti_1 18.12.2019.

    Savrseno je normalno da je vrhunski sportas, pogotovo individualac kao CR, ekstremno samopouzdan i vjeruje u sebe, ali lik ni po jednom kriteriju nebi trebao bit ni u top 5 a duri se on, menadžer, sestra...suigrači ga tješe, Serie A mu pokloni nagradu za igrača godine i stavi ju isti dan kao ZL. Komedija. Jedan od najuspješnijih sportaša u povijesti, multimilijunaš koji je osigurao sljedećih 15 generacija, ima svoj muzej, hotel... a svi ga moraju držat ko kap vode na dlanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare