To je to što me zanima!

Mertens pobijedila Petru Martić

Iako je odlično izjednačila i došla do prednosti breaka u trećem setu, nije Petra Martić uspjela održati konstantu pa je na kraju u treće kolo prošla iskusna Belgijka
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić u srijedu je poražena u 2. kolu WTA turnira u Sankt Peterburgu od Belgijke Elise Mertens sa 4-6, 6-3, 2-6 u meču koji je trajao 2 sata i 15 minuta.

Martić je već u prvom gemu izgubila servis, a potom još jedan u petom. Ipak, u osmom gemu vraća izgubljeni servis, ali to nije bilo dovoljno da zaustavi Mertens koja je na svoj servis dobila prvi set sa 6-4.   

U drugom setu Martić je uspjela pronaći svoju igru i u šestom gemu je oduzela servis protivnici iskoristivši treću break loptu. Imala je set loptu na servis protivnice koju nije iskoristila, ali je u sljedećem gemu dobila servis i set sa 6-3. 

Na početku trećeg seta hrvatska igračica odmah dolazi do breaka, ali već u sjedećem gemu gubi servis. Belgijka dolazi do još jednog breaka u četvrtom gemu i vodstva 4-1. Nakon toga Martić više nije dobila priliku za break, već je još jednom izgubila servis i meč. Bio je to njihov treći međusobni dvoboj i sve ih je dobila Mertens. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare