To je to što me zanima!

Messi i Di Maria u sukobu s izbornikom: Nije ih htio slušati

Lionel Messi i Angel di Maria željeli su da Ever Banega bude putnik u Brazil, ali odbijeni su. Izbornik Alejandro Sabella nije ga pozvao na Svjetsko prvenstvo...
Vidi originalni članak

Argentinska nogometna reprezentacija konstantno je prepuna zvijezdi, ali rezultati sustavno izostaju ponajviše zbog atmosfere u i oko momčadi. Kako stvari stoje, bit će tako i u Brazilu!

Naime, izbornik Alejandro Sabella se navodno sukobio s Lionelom Messijem i Angelom di Mariom zato što je s popisa reprezentativaca "otpao" Ever Banega, inače najbolji prijatelj s Messijem.

Iako iz tabora argentinske reprezentacije ne žele potvrditi sukob, mediji tvrde da je sve počelo kad su Messi i Di Maria pokušali nagovoriti izbornika da priključi Banegu na listu za Brazil, a on je to hladnokrvno odbio.

Nenavikli na odbijanje, zahladili su odnos s izbornikom i na treningu odbijali raditi što im je govorio.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 05.06.2014.

    Ma ta Argentina će se raspast još u skupini, jedva čekam da ih susjedi bosanci namažu, i začepe gubicu fanovima napuhane Argentine, koje je jedna velika nula od momčadi

  • zokinjo 05.06.2014.

    Isto se događalo i u Barci,a navijam za Barcu:-)

  • 05.06.2014.

    Pa tko je ovdje glavni? Prvo je doveo trenera u Barcelonu a sada bi i u reprezentaciji da ima glavnu riječ. Pa ovaj Messi je postao nemoguć, koja arogantna osoba. Prije nepunih mjesec dana od kluba je zatražio povisicu plate, 17mil. godišnje nije mu bilo dovoljno, pa mu budale sada plaćaju 20mil. Više mi se kao igrač i osoba zgadio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare