To je to što me zanima!

Messi i Haaland imali jednako bodova! Evo zašto je nagrada Fife ipak išla u ruke Argentinca

Messi, Haaland i Mbappe bili su finalisti za najboljeg nogometaša po izboru Fife, ali su sva trojica propustila ceremoniju dodjele koja se održala u Londonu. Thierry Henry preuzeo je nagradu u Messijevo ime....
Vidi originalni članak

Lionel Messi (36) drugu je godinu u nizu odnio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, a Argentinac je imao jednak broj bodova kao i drugoplasirani Erling Haaland! 

Naime, Messi i Haaland imali su 48 bodova, ali nagrada je ostala u Messijevim rukama zato što mu je veći broj kapetana reprezentacija (pet) dalo maksimalnih pet bodova.

NIJE DOŠAO PO NAGRADU Lionel Messi ponovno najbolji igrač na svijetu po izboru Fife!

Tako je pravilnik presudio osvajača nagrade za najboljeg, a kapetani su bili su jedni od glasačkih skupina uz trenere, publiku i odabrane novinare. 

FIFA IZABRALA NAJBOLJE Dalić opet bojkotirao izbor Fife, evo kako je glasovao Modrić

Kylian Mbappe završio je na trećem mjestu s 35 bodova. Inače, sva su trojica propustila ceremoniju dodjele nagrada, održanoj u ponedjeljak navečer u Londonu. Nagradu je zato umjesto Messija preuzeo Thierry Henry (46)

Fifa 'The Best' poredak:

  • 1. Lionel Messi (PSG / Inter Miami) - 48 bodova (više glasova kapetana reprezentacija)
  • 2. Erling Haaland (Manchester City) - 48 bodova
  • 3. Kylian Mbappe (PSG) - 35 bodova
Idi na 24sata

Komentari 51

  • radijator@ 16.01.2024.

    I ovo je sprdačnina od izbora. A dje je naš ukica, zar on nije najbolji. No, šalu na stranu, Mesi je krslj, Haland dobar ali su ipak iza Mbapea.

  • komentator/Luka 16.01.2024.

    haha koliko još tih nagrada na račun prevare od katara

  • Logčno 16.01.2024.

    Zabrinjavajuće je koliko su ljudima isprani mozgovi ! Glasovali aktivni nogometaši i treneri, i to javno, a ovi isprani i dalje o teorijama namještanja. Ovo je više nego užasno koliko je rapidno opala inteligencija .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare