To je to što me zanima!

'Messi i Villa nisu u svađi, viču jer igraju na velikom stadionu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Barcelonin veznjak Thiago Alcantara umiruje navijače katalonskog kluba tvrdeći da nema ozbiljnijih razmirica između Messija i Davida Ville koji su se malo "porječkali"
Vidi originalni članak

Barcelona je u utakmici 5. kola Primere slavila protiv Granade 2-0 na Nou Campu. Kod rezultata 0-0, Leo Messi naljutio se na povratnika u momčad, Davida Villu. Španjolac je dugo držao loptu, a Messi je bio u puno boljoj poziciji. Akcija je propala, a Argentinac se naljutio na svog kolegu iz vrha napada.

Nekoliko sekundi dvojac se svađao na travnjaku. No Thiago Alcantara odbacuje nagađanja kako su u pitanju ozbiljnije razmirice između Messija i Ville.

- To je bila samo normalna rasprava, takve stvari se u nogometu normalno događaju. To samo pokazuje ambiciju igrača da budu još bolji. Igranje profesionalnog nogometa vam ponekad predstavlja pritisak - rekao je Španjolac rođen u Brazilu.

Objasnio je i da igrači na terenu moraju vikati:

- Kada igrate na stadionu Nou Camp pred 90.000 ljudi, morate galamiti i biti glasni ako želite komunicirati sa suigračima.

Barcelona je nakon pet odigranih kola vodeća u Primeri s maksimalnih 15 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • lovebarca2406 26.09.2012.

    rekao je Španjolac rođen u Brazilu-wtf? Thiago je roden u Italiji,a ne u Brazilu.

  • uskodugousko 25.09.2012.

    takve stvari su normalne u nogometu,nista strasno,ali ipak iako je jedan od najvećih nogometaša svih vremena messi je veliki prgavac i bezobrazan igrač

  • Buch0_Zagreb 24.09.2012.

    Messi se ljuti jer mu Villa nije dao loptu na 2 metra od gola jer svi znamo da Messi iz daljeg od 2 m nemre zabit

Komentiraj...
Vidi sve komentare